Surprize de la ABC de 10 ani

De ziua noastră împărtășim bucuria x10 printr-un concurs aniversar! 

Câștigă pentru bebelușul tău: 2 ședințe de educație acvatică, 2 ședințe de salinoterapie și cartea “Nu mi-e frică de apă”. 

Participă în perioada 12 – 20 decembrie pe pagina de Facebook Acvatic Bebe Club și te înscrii automat urmând 2 pași simpli:  

  1. 1. Lasă-ne în comentarii o urare de ziua noastră la postarea concursului;
  2. Dă share concursului pe pagina ta.  

 Cei 10 câștigătorii extrași aleatoriu vor fi anunțați online pe data de 21.12.2022, pe canalele sociale ABC: Facebook și Instagram. 

 Ne va face o mare bucurie fiecare urare! 

* Premiile sunt valide până la 1 martie 2023. 
*Pentru efectuarea ședințelor vă rugăm să aveți în vedere obținerea analizelor necesare. 
*Programările se fac în funcție de clubul preferat, la recepție.  

Vă suntem recunoscători și apreciem susținerea acordată în cei 10 ani de când contribuim la dezvoltarea armonioasă a mii de bebeluși fericiți și sănătoși, prin lecții de educație acvatică!

Acum 10 ani, echipa Acvatic Bebe Club, construită cu entuziasm de Carmen Dumitru – fondator ABC, primea cu brațele deschise primii copii drăgălași la lecții de educație acvatică, în clubul ABC Decebal. Ne-am concentrat atenția pentru a pune pe primul loc sănătatea celor mici, prin implementarea unor standarde nemaivăzute privind igiena piscinei, a traseului bebelușilor spre brațele capabile ale instructorilor empatici și în realizarea unui program de educație acvatică inovativ (metoda ABC), dezvoltat împreună cu psihologi, medici și profesori de sport.

În 2022, am inaugurat un nou club de educație acvatică, ABC Primăverii, singurul club ce are piscina extraterană, dedicat inițierii copiilor cu vârsta între 2 luni și 4 ani.

Unde ne găsești

Club Decebal

Club Primăverii

Adresa

Str. Delea Nouă Nr. 15,
Sectorul 3, București

Telefon

Poți ajunge la noi cu:

• Troleibuz: 70, 79
• Autobuz: 104, 133
• Tramvai: 40, 56
• Metrou: Statia Piața Muncii

Adresa

Str. Pictor Barbu Iscovescu
Nr. 19, Sectorul 1, București

Telefon

Poți ajunge la noi cu:

• Autobuz: 335, 131, 331, 282, 330
• Metrou: Statia Aviatorilor

Rezervă cu 275 lei prima ședință de educație acvatică!

Dragă mămică, te invităm să programezi online o vizită în locațiile Acvatic Bebe Club.Poți să afli ușor toate informațiile de care ai nevoie pentru ca te sunăm noi.Tu alegi acum doar ziua și ora.

Despre Acvatic Bebe Club

Din 2012 peste 3000 de copii au participat la cursurile de educație acvatică. S-au distrat și s-au jucat, au legat prietenii și, mai ales, au învățat să înoate, să facă sărituri, să se scufunde, dar și să câștige întrecerile cu instructorii lor. Bucuria celor mici și încrederea acordată de părinți ne-a motivat să dezvoltăm și să perfecționăm în acești ani o metodă proprie de predare, adaptată fiecărui copil care ne-a trecut pragul.

În acest proces suntem constant sustinuti de o echipa de specialisti formata din profesori de inot, psihologi și medici pediatri care ne ajuta sa ajustam și sa armonizam constant programele de educatie acvatica ce apoi sunt puse în practica de o echipa formata din specialisti cu experiența, în domeniu, absolventi ai Facultatii de educatie Fizica și Sport sau a celei de Kinetoterapie sau sportivi de performanța.

Am investit în materiale educaționale de înaltă calitate, în instalații performante de purificare a apei, în amenajarea unui spațiu prietenos și sigur, în implementarea unor protocoale de siguranța și igiena astfel încât atât părinții cât și cei mici sa beneficieze de o experiența pozitiva, complexa în cadrul clubului nostru.

Metoda ABC

Obiective

Garanția ABC

Instructorii noștri, prin pregătirea lor profesională și empatia față de copii, stimulează curiozitatea și creativitatea fiecăruia, printr-un plan de lucru personalizat, adaptat în permanență ritmului de evoluție al fiecărui copil.

Planul fiecărei ședințe de înot urmează o structura clară, în trei părți, cu accent pe activități simple, concepute cu atenție de o echipa de psihologi.

Prin joc, copilul învață mișcările, imită ce vede în jur, și tot prin joc se creează atmosfera de destindere, de încredere și de siguranță de care are nevoie pentru a începe procesul de învățare.

Instructorii noștri comunică în permanență cu părinții, cu privire la obiectivele și așteptările personale, modalitatea de predare, dar și personalitatea fiecărui copil.

Lecțiile de înot pentru bebeluși și copii de la ABC au în vedere îndeplinirea următoarelor obiective:

Suntem încrezători în metoda și în echipa Acvatic Bebe Club, prin urmare garantăm succesul lecțiilor de înot.

Astfel, orice bebeluș care începe programul de educație acvatică înainte de vârsta de 6 luni, cu o frecvență săptămânală, va dobândi următoarele abilități:

  • De a face imersii (scufundări) succesive până la vârsta de 12 luni
  • De a se deplasa independent cu ajutorul obiectelor plutitoare până la vârsta de 18 luni
  • De a se deplasarea independent pe o lățime de bazin până la vârsta de 30 luni
  • De a dobândi tehnica primului procedeu de înot până la 4 ani
În caz contrar, ABC oferă gratuitate până la dobândirea acestora.