Tel:  0742.745.367    Orar: Lu-Vi 09:00 - 19:00; 09:00 - 16:00. Acum e închis!           youtube-icon facebook-icon twitter-icon twitter-icon

FAQ Covid 19

 • Acvatic Bebe Club aduce clarificări abonaților în contextul restricțiilor COVID-19.

  In randurile de mai jos vom incerca sa venim in sprijinul dvs cu clarificari privind modul de gestionare din partea ABC a abonamentelor active la data 18 martie 2020 (ultima zi de functionare a clubului conform cu restrictiile anuntate in contextul starii de urgenta).

   

 • Ce se intampla cu sedintele incluse in abonament daca nu le programez incepand cu data de 1 iunie 2020?

  • Clubul ofera pana pe 15 iunie 2020 posibilitatea ca abonamentele sa ramana inghetate astfel incat valabilitatea acestora nu este afectata.Dupa 15 iunie 2020 toate abonamentele inghetate la data de 18 martie 2020 vor redeveni active urmand sa se reia calculul valabilitatii acestora incepand cu aceasta data.

  Cand se pot relua lectiile de inot?

  • Pana la acest moment, ordonanta militara a definit perioada de suspendare a activitatilor sportive si recreative din spatii inchise pentru perioada 18 martie (ora 18.00)- 16 mai. Daca nu vor fi alte modificari aduse de autoritati datei de 16 mai, clubul isi va relua activitatea pe 16 mai, ora 9.00 am. În caz contrar, vom reveni la acel moment cu o noua data, în conformitate cu masurile luate de autorități.

  Ce inseamna “inghetarea” abonamentului pe perioada 18 martie- 16 mai ?

  • Pe acest interval de timp abonamentul isi pastreaza valabilitatea in concordanta cu termenii contractuali agreeati, urmand ca din data de 16 mai sa se recalculeze noua perioada de valabilitate (ex: daca pana pe data de 18 martie abonamentul mai avea valabilitate 2 saptamani, incluzand aici si perioada de gratie, noua perioada de valabilitatea a acestuia se va recalcula pe formula: 16 mai+2 saptamani).

  Pot avea extra-beneficii daca achizitionez un nou abonament in aceasta perioada?

  • Da, cei care decid sa achizitioneze un abonament nou in aceasta perioada (1.05 – 30.05.2020), pot beneficia de o serie de facilitati, daca aceasta este cel putin trimestrial:
  • – 15% reducere din pretul de lista;
  • – Extinderea perioadei de gratie pana la 30.12.2020;
  • – Reportarea tuturor sedintelor din abonamentul anterior, unde este cazul;
  • -Posibilitatea de a incepe acest abonament la o data aleasa in viitor de dvs (pe parcursul anului in curs).

  Ce inseamna perioada de gratie?

  • Perioada de gratie este definita ca perioada de dupa finalizarea perioadei contractuale, adica a saptamanilor incluse in abonamentul ales (ex: abonamentul trimestrial are 12 saptamani perioada contractulala + 2 saptamani perioada de gratie) si este rezervata realizarii sedintelor absentate si recuperabile.
  • Perioada de gratie depinde de tipul de abonament ales (fiind mai mare cu cat abonamentul are mai multe sedinte incluse) si in perioada aferenta oferim posibilitatea de a programa chiar mai multe sedinte pe saptamana (indiferent de numarul de intrari al abonamentului dvs), in functie de disponibilitate.

  Daca am ales sa nu vin la lectille de educatie acvatica odata cu instalarea starii de urgenta din Romania, inseamna ca le-am pierdut?

  Nu ati pierdut aceste lectii, daca ati anuntat absenta receptiei clubului pe o anumita durata de timp sau cu minim 24h inainte de ora la care era programata sedinta. Astfel aceste sedinte se pot recupera in perioada de gratie a abonamentului dvs, dupa redeschiderea clubului.

  Daca raman cu sedinte recuperabile la finalul perioadei de gratie, acestea se vor pierde?

  • Nu, ele pot fi reportate in cadrul unui nou abonament (minim cu 12 sedinte incluse) a carui plata e necesara sa se faca, cel mai tarziu, in ultima zi a perioadei de gratie aferenta abonamentului anterior.

  Ce optiune am daca detin mai multe sedinte de educatie acvatica pe care nu le mai pot efectua deloc, din motive obiective?

  • Venim in sprijinul dvs si va oferim un voucher ce va include parte din aceste sedinte si o perioada de gratie personalizata astfel incat dvs sa-l oferiti cadou cuiva drag.

  Cum se va desfasura activitatea la Acvatic Bebe Club dupa reluarea activitatii?

   Ne dorim sa oferim conditii maxime de siguranta, avand in vedere responsabilitatea ce ne revine fiecaruia in oprirea raspandirii virusului. In plus fata de masurile ce ne vor fi transmise de autoritati, am decis ca:

  • cursurile de inot sa se desfasoare cu maximum doi copii simultan, pe ora, astfel incat sa asiguram distantarea sociala necesara nu doar pentru copii, ci si pentru apartinatorii acestora – parinti, bunici, bone;
  • vom asigura un flux lejer, astfel încat in zona de asteptare/climatizare să nu fie mai mult de 2 adulti si 2 copii;
  • timpul de asteptare in aclimatizare si vestiar va fi redus la minim, vom apela la alte camere din club daca se doreste o sedere mai prelungita sau la folosirea terasei exterioare , cand timpul va permite, dar pastrand si in aceste spatii un numar de maxim 2 adulti si 2 copii;
  • NU vom mai acorda sedinte gratuite cel putin in primele 60 de zile de la deschidere, perioada putand fi extinsa in functie de evolutia la nivel national a numarului de imbolnaviri;
  • vom solicita ajutorul dvs ca inainte de fiecare vizita sa ne oferiti o declaratie pe propria raspundere vizavi de prezenta unor simptome clinice sau intrarea in contact cu persoane cu risc;
  • vom verifica la intrarea in club, temperatura corporala a insotitorilor, cu ajutorul unui termomentru amplasat pe frunte;
  • în salina nu vor putea intra mai mult de 3 persoane simultan;
  • la intrarea si iesirea din spatiile comune ale Clubului va fi necesara dezinfectarea mainilor;
  • vom continua dezinfectarea spatiilor comune de mai multe ori pe zi si folosirea covoraselor antibacteriene;
  • personalul nostru va purta masca de protectie (mai putin instructorii, in timpul predarii claselor).
  • Ne dorim cu totii ca totul sa revina la normal cat mai curand, dar stim ca acest lucru va fi dificil. Avem incredere ca acest lucru se va intampla curand, cu ajutorul fiecaruia dintre noi.

  Informatii complete despre masurile de preventie luate de ABC aici: https://acvaticbebeclub.ro/masuri-de-preventie

 • Vom aduce completari acestor intrebari pe masura ce contextul epidemiologic va aduce noi directive din partea autoritatilor. 

  Pana la data de 15 mai 2020, pentru clarificari sau informatii suplimentare  ne puteti scrie la carmen@acvaticbebeclub.ro sau  contacta la numarul 0722610328 

  Pana la momentul placut al revederii, va uram tuturor multa sanatate si va invitam sa ne urmariti pagina de Facebook. Aici vom posta activitati relaxante si placute in mediul acvatic, care sa faca timpul petrecut acasa sa fie cat mai distractiv.


Am lansat cartea ABC

“Nu mi-e frica de apa”Hai sa ne imprietenim!
Educatie acvatica
Super Bebe

Categoria de varsta 4 – 36 luni

Micul Cercetas

Categoria de varsta 3 – 6 ani

Postari recente