Tel:  0742.745.367    Orar: L-V 09:00 - 21:00 S-D 09:00 - 15:00. Acum e închis!           youtube-icon facebook-icon twitter-icon twitter-icon

La Acvatic Bebe Club te asteapta invitatia demonstrativa GRATUITA de educatie acvatica!

Importanța educației acvatice

Orele de educație acvatică au un impact puternic asupra bebelușilor. Se recomandă începerea programului de educație acvatică înainte de împlinirea vârstei de 8 luni de zile, când apa este acceptată mai ușor decât la vârste mai mari, reflexele de inot fiind înca prezente și pot fi stimulate.

Mediul acvatic este ideal pentru cei mici. Aici aceștia pot exersa mai multe grupe musculare decât pe uscat datorită faptului că sunt mai puțin restricționați de gravitație.

Invitație demonstrativă GRATUITĂ de educație acvatică pentru bebeluși

Acvatic Bebe Club oferă o ședintă demonstrativă gratuită cu instructor individual pentru orice copil cu vârsta între 4 și 36 de luni in cadrul careia cei mici au posibilitatea să experiementeze prin jocuri amuzante si muzica bucuria deplasarilor independente în mediul acvatic, iar părinții își vor putea găsi răspunsuri la toate întrebările legate de aceasta activitate complexă și beneficiile aferente ei.

Pentru mai multe detalii legate de avizele medicale necesare, programări și disponibilitate ne puteți contacta prin intermediul site-ului www.acvaticbebeclub.ro, folosind formularul de contact sau la unul din numerele de telefon 0742.745.367 sau 031.43.82.882.

Distribuiti
Acvatic Bebe Club – un club de inot de top dedicat sanatatii copilului tauOfera-i copilului tau un stil de viata sanatos
Programeaza acum

Sedinta gratuita

a micutului tau!

0742 745 367

Educatie acvatica
Super Bebe

Stimularea reflexelor primare, prin acceptarea prizelor si pozitionarilor specifice

Distribuiti
Micul Cercetas

Perioada in care micutul va cunoaste independenta in miscare

Distribuiti
V.I.P

Perioada de pregatire-initiere inot

Distribuiti
Expert

Distribuiti
Invatarea si consolidarea procedeelor specifice inotului

Distribuiti