Oferă un cadou de neuitat!

postare_1iunie_2021-02

*Promoție valabilă în perioada 24 mai – 4 iunie 2021.

** Pe numele unui beneficiar se poate achiziționa un singur voucher.

De 1 iunie la ABC celebrăm Bebelușul Preferat!

Vine 1 iunie și deja te gândești ce cadou inedit poți să le oferi bebelușilor din via’a ta?

Fie că ești mămica, mătușă, nașă, bunică sau prietena cea mai bună, sigur ai  unul sau mai mulți bebeluși preferati😊. Pare complicat să-i alegi un cadou pentru că este micuț și nu poate face multe activități dar la Acvatic Bebe Club chiar poate!

Doar aici primește 3 cadouri într-unul singur: joc, distracție și stare de bine în bazinul de înot destinat bebelușilor.

Alege din cele 4 vouchere cadou special create pentru bucuria bebelușilor !

Voucher Acvatic – 2 ședințe de educație acvatică și cartea “Nu mi-e frică de apa”

Educația acvatică este singura activitate ce se poate desfășura din primele luni de viață, care va susține dezvoltarea motrică, socială și emoțională a bebelușului, fără nici un risc asociat.

– studiile au arătat că bebelușii ce a avut parte de educație acvatica timpurie:
au câștigat o respirație echilibrată și profundă ce i-a ajutat în tranziția spre alte sporturi;
– au dezvoltat un tonus muscular peste medie ce a dus la apariția timpurie a mersului
– au încredere în propriile forțe și o stimă de sine ridicată

Prin alegerea acestui voucher veți primi și cartea “Nu mi-e frică de apa”, prima carte de povești acvatice din România , cu și despre copii. Cartea va oferi un prilej inedit de conectarea a părinților cu cei mici și ocazia perfectă de a le potoli unele temeri și a le transmite informații prețioase privind siguranța acvatică, în mod distractiv.

Îți recomandăm Voucher Gold – 1 ședință educație acvatică + 5 ședințe de salinoterapie

După o sesiune de educație acvatica, în care jocurile acvatice inedite, propuse de instructorii noștri îi vor oferi celui mic distracție și relaxare la superlativ, garantăm continuarea jocului în salină ABC, unde porii deschiși prin înot vor ușura asimilarea ionilor de sare atâta prin piele cât și prin aparatul respirator.

Rezultatul? Bună dispoziție, respirație ușoară, somn liniștit și un apetit echilibrat….adică o experiență ce greu va fi uitată.

Voucher Silver – 10 ședințe Salinoterapie + 1 ulei Dottera

Alege vocherul silver pentru că ședințele de salinoterapie pot fi adevărate momente de conectare, într-o încăpere în care sarea din mina de la praid și sarea de Himalaya sunt vedetele pentru o terapie eficientă în reducerea simptomelor datorate rinitelor alergice său dermatitelor atopice.

Iar pentru ca starea de bine să continue și acasă pachetul, include și o sticlă de 15 ml cu ulei essential de lămâie, numai bun de difuzat sau de folosit sub formă de 2 picături, într-un pahar cu apa, pentru un efect revigorant imediat

Cumpără acum unul dintre cele 4 vouchere cadou, special create pentru bucuria bebelușilor și noi le personalizăm cu mesajul tău de dragoste!

Dragă mămică, te invităm să programezi online o vizită în locațiile Acvatic Bebe Club.Poți să afli ușor toate informațiile de care ai nevoie pentru ca te sunăm noi.Tu alegi acum doar ziua și ora.

 Te invităm să descoperi universul magic Acvatic Bebe Club.

Suntem mereu preocupați să dezvoltăm lecții personalizate și experiențe inedite, adaptate ritmului de evoluție a fiecărui copil oferim doar ședinte 1-1, cu instructor individual.
 

Clubul este situat la 10 minute de condus de Piata Unirii, ofera sedinte de educatie acvatica exclusv copiilor cu varsta intre 4 luni si 6 ani si este singurul club de profil din București unde tratarea și dezinfecția apei se realizează prin intermediul unei instalații mixte bazate pe UV și ozon, cu efect direct asupra calității apei și a aerului din jurul piscinei. Temperatura apei are constant o valoare cuprinsă între 31,5 și 32 grade, iar cea a aerului între 32,5 și 33 grade. 

  • analize medicale pentru bebe, cat si pentru unul din parinti daca acesta doreste sa-l insoteasca in apa la primele sedinte poate fi gasit aici (https://acvaticbebeclub.ro/analize-necesare)
  • cand stiti data in care analizele vor fi gata va rugam sa sunati pentru programare la receptia clubului  (0742745367) sau sa ne trimiteti un mail la adresa [email protected]

Echipament necesar este format din:
– casca de înot
– pampers special de apa, pentru copiii până în 3 ani
– slip/costum de baie(indiferent de vârstă)
– prosop/halat de baie pentru copiii care merg singuri
– gel de dus, șampon, loțiuni de corp, bețișoare de urechi

Echipament adulți însoțitori (în cazul în care intră în zona de predare a claselor):
– costum de baie
– halat de baie
– papuci pentru piscină
– cască de înot

Masurile de preventie anti-covid adoptate de club sunt peste cele recomandate de autoritati si pot fi citite aici: https://acvaticbebeclub.ro/masuri-de-preventie

Educația acvatică este procesul de reacomodare a bebelușului cu mediul acvatic unde, sub atenta îndrumare a instructorilor, se pot stimula reflexe primare astfel încât achizițiile acvatice, fizice și cognitive să cunoască o dezvoltare timpurie și peste medie. Acestea sunt de altfel date confirmate de un studiu al Griffith University din Australia, realizat pe un eșantion de peste 7000 de copii. Beneficiile acestei activități, recunoscută drept singura activitate motrică ce poate fi începută din primele luni de viață, înseamnă: tonus muscular, încrederea în propriile forțe, inteligență emoțională și socială crescută, echilibrarea apetitului și somnului, siguranță în mediu acvatic, întărirea sistemului imunitar, îmbunătățirea coordonării și a echilibrului

Educația acvatică poate începe încă din primele luni de viață și are drept focus stimularea reflexelor primare. Înotul, prin care înțelegem deplasarea acvatică independentă fără ajutorul obiectelor plutitoare, poate începe în jurul vârstei de 2-3 ani, însă procedeele de înot pot fi învățate începând cu vârsta de 4-5 ani.

Despre Acvatic Bebe Club

De aproape 8 ani, peste 2.500 de copii au participat la cursurile de educație acvatică. S-au distrat și s-au jucat, au legat prietenii și, mai ales, au învățat să înoate, să facă sărituri, să se scufunde, dar și să câștige întrecerile cu instructorii lor. Bucuria celor mici și încrederea acordată de părinți ne-a motivat să dezvoltăm și să perfecționăm în acești ani o metodă proprie de predare, adaptată fiecărui copil care ne-a trecut pragul.

În acest proces suntem constant sustinuti de o echipa de specialisti formata din profesori de inot, psihologi și medici pediatri care ne ajuta sa ajustam și sa armonizam constant programele de educatie acvatica ce apoi sunt puse în practica de o echipa formata din specialisti cu experiența, în domeniu, absolventi ai Facultatii de educatie Fizica și Sport sau a celei de Kinetoterapie sau sportivi de performanța.

Am investit în materiale educaționale de înaltă calitate, în instalații performante de purificare a apei, în amenajarea unui spațiu prietenos și sigur, în implementarea unor protocoale de siguranța și igiena astfel încât atât părinții cât și cei mici sa beneficieze de o experiența pozitiva, complexa în cadrul clubului nostru.

Metoda ABC

Obiective

Garanția ABC

Instructorii noștri, prin pregătirea lor profesională și empatia față de copii, stimulează curiozitatea și creativitatea fiecăruia, printr-un plan de lucru personalizat, adaptat în permanență ritmului de evoluție al fiecărui copil.

Planul fiecărei ședințe de înot urmează o structura clară, în trei părți, cu accent pe activități simple, concepute cu atenție de o echipa de psihologi.

Prin joc, copilul învață mișcările, imită ce vede în jur, și tot prin joc se creează atmosfera de destindere, de încredere și de siguranță de care are nevoie pentru a începe procesul de învățare.

Instructorii noștri comunică în permanență cu părinții, cu privire la obiectivele și așteptările personale, modalitatea de predare, dar și personalitatea fiecărui copil.

Lecțiile de înot pentru bebeluși și copii de la ABC au în vedere îndeplinirea următoarelor obiective:

Suntem încrezători în metoda și în echipa Acvatic Bebe Club, prin urmare garantăm succesul lecțiilor de înot.

Astfel, orice bebeluș care începe programul de educație acvatică înainte de vârsta de 6 luni, cu o frecvență săptămânală, va dobândi următoarele abilități:

  • De a face imersii (scufundări) succesive până la vârsta de 12 luni
  • De a se deplasa independent cu ajutorul obiectelor plutitoare până la vârsta de 18 luni
  • De a se deplasarea independent pe o lățime de bazin până la vârsta de 30 luni
  • De a dobândi tehnica primului procedeu de înot până la 4 ani
În caz contrar, ABC oferă gratuitate până la dobândirea acestora.
Descoperă prima carte despre educația acvatică din România!

Blog

5 ianuarie 2023

Dr. Ana Culcer: Top 5 sfaturi pentru o iarnă fără viroze, răceli sau gripe

Când spunem Dr. Ana Culcer, spunem mama tuturor copiilor din România. Dar mama aceea cu...

30 noiembrie 2022

10 ani de ABC

Vă suntem recunoscători și apreciem susținerea acordată în cei 10 ani de când contribuim la...

2 august 2022

Ghid de parenting: ABC-ul unui copil independent, autonom și cu stimă de sine

Copilul tău trebuie să fie el însuși, nu un apendice al tău. Mulți dintre părinți așteaptă...

Call Now ButtonSună-ne acum!