Tel:  0742.745.367    Orar: L-V 09:00 - 21:00 S-D 09:00 - 15:00. Acum e închis!           youtube-icon facebook-icon twitter-icon twitter-icon

Ce trebuie să aduci în bagaj când vii cu bebe la clubul de înot?

Fiindcă la Acvatic Bebe Club punem siguranța și confortul pe primul loc, vă prezentăm câteva sfaturi cu privire la obiectele de care are nevoie micuțul dumneavoastră în preajma lecției de înot.

În primul rând, ținuta! Un scutec pentru înot, peste care este necesar un slip/costum de baie este indispensabil, pentru a reduce considerabil “accidentele”. La ABC, dezinfecția apei se face printr-un sistem mixt de ozon si raze UV cu efect direct asupra calității și purității apei, astfel, cei mici se vor bucura de un mediu curat și sigur în permanență.

De asemenea, este bine să luați în bagaj încălțăminte de interior antiaderentă pentru bebe, care va dori să exploreze clubul nostru amenajat întocmai pentru ca acesta să se simtă de largul său și mereu inspirat să învețe.  Recomandăm adidași, crocși, botoși etc.

După caz, este bine să aveți și un costum de baie pentru dumneavoastră, dacă aveți un copil mic și care este la începutul aventurii sale acvatice, pentru a putea să-l însoțiți în apă. Recomandăm ca la primele ședințe de educație acvatică ale unui copil cu vârsta până în 3 ani,  părintele să-l însoțească pe cel mic în apă, pentru a se asigura transferul instructor-copil, până în momentul în care instructorul consideră că lecția se poate desfășura fără aportul emoțional-afectiv a acestuia.

Prosop: Atunci când bebe este scos din apă, trebuie învelit într-un prosop uscat pentru a menține temperatura corpului. Tot după înot, celui mic i se poate face foame, așa că asigurați-vă că aveți la dumneavoastră un biberon cu lapte, dacă nu îl mai alăptați, sau o mică gustare dacă deja mănâncă alimente solide.

Fiindcă Acvatic Bebe Club leagă prietenii, atât între cei mici cât și între părinți, puteți aduce jucăriile preferate ale bebelușului dumneavoastră, pentru niște timp de calitate petrecut cu alți pasionați de bălăceală. Totuși, noi vă punem oricum la dispoziție o gamă variată de jucării, de care copiii se pot bucura fie în camera de aclimatizare, fie în propria noastră salină, pentru un plus de sănătate. Este recomandat ca  în vestiar cel mic să fie îmbrăcat nu foarte gros pentru ca în timpul petrecut în aclimatizare să nu transpire (această cameră are rolul de asigura tranziția privind acomodarea termică de la inerior -exterior și invers).  De asemenea, este bine să aveți la dumneavoastră și bețișoare de urechi, gel de duș, cremă hidratanta.

Mai este de menționat și faptul că venirea și plecarea din club ar trebui să nu se facă în grabă deoarece un părinte agitat transmite copilului propria stare cu impact asupra evoluției acestuia în cadrul ședinței de înot, iar la plecarea din club e bine ca părintele să aloce timp uscării riguroase a părului, petrecerii a cel puțin 15 minute în sala de aclimatizare (în special în anotimpul rece) și nu în ultimul rând a socializării și a unui timp de calitate alături de alți copii și părinți cu impact asupra schimbării de noutăți în acest domeniu (rețete, locuri speciale dedicate copiilor, spectacole, jucării etc).

Așadar, la ABC dorim să oferim mai mult decât lecții de înot. Împreună cu dumneavoastră, putem pune bazele unei dezvoltări armonioase atât pe plan fizic, cât și socio-emoțional.

 

Sursă de inspirație

 

 

Distribuiti
Copiii și salinoterapiaCum prevenim și depășim teama de apă?