Cadrul și condițiile de utilizare

Informațiile menționate mai jos reglementează utilizarea de către tine a site-ului www.acvaticbebeclub.ro. , care este site-ul oficial al clubului de educatie acvatica, Acvatic Bebe Club SRL, dezvoltat cu scopul de a constitui o sursă generală de informare privind metoda folosita de instructorii nostri pentru a-i initia pe bebelusi si copii mici in educatia acvatica (numita in continuare, metoda ABC), obiectivele urmarite si beneficiile ce pot rezulta daca sedintele se efectueaza in mod consecvent, acces la achizita si prezentarea serviciilor noastre, informații referitoare la instructorii nostri precum și acces la o serie de aparitii din presa si testimoniale ale clientilor clubului (din 2012 pana in prezent). 
Prin accesarea acestui site, a materialelor și informațiilor prezentate în cadrul său, confirmi că ai citit, înțeles, acceptat și agreat următoarele termene și condiții.

La Acvatic Bebe Club SRL suntem mereu preocupati sa extindem gama de produse si servicii pe care sa le oferim copiilor nostri, in scopul castigarii de catre acestia, inca din primele lor luni de viata, a unei educatii alternative care sa le ofere premisele unor abilitati si beneficii complexe pe durata intregii lor vieti.
In 2012 povestea noastra a inceput prin oferirea de sedinte de educatie acvatice bebelusilor (de la 4 luni) si copiilor mici, continuand sa se extinda rapid cu alte servicii printre care: programul la domiciliu, salinoterapia si kinetoprofilaxia, descrise in site-ul clubului la rubrica Servicii.
Pentru o mai buna claritate a cuvintelor folosite in site si pe aceasta pagina, va rugam sa tineti cont de urmatoarele definitii si informatii:
“Site” inseamna in continuare site-ul de internet https://acvaticbebeclub.ro/
“Serviciul” inseamna orice serviciu oferit pe Site, si/sau orice modul sau componenta a acestuia;
“Ora programarii” inseamna ora de incepere a sedintei de educatie acvatica. Recomandam sa se ajunga in timp cu minim 10 minute inainte de ora programarii pentru a se putea realiza schimbarea copilului si a se realiza dusul obligatoriu inainte de intrarea in piscina. Minutele pierdute din cauza intarzierilor din partea utilizatorului, nu se vor putea recupera.
“Utilizatorul” inseamna in continuare orice persoana care viziteaza sau acceseaza Site-ul, care isi creaza cont pe Site sau care doreste sa utilizeze in orice mod sau utilizeaza efectiv unul din serviciile oferite de club.
“Perioada de valabilitate” inseamna data pana la care sedinte incluse in abonament sut valabile si se pot programa.
“Perioada de gratie” inseamna extinderea perioadei de valabilitate, cu un anumit numar de saptamani (specificat in functie de pachetul initial ales). In cadrul acestor saptamani se pot programa sedintele absentate si recuperabile , cu o frecventa de, plus o sedinta pe saptamana, decat frecventa pachetului initial ales pentru a accelera procesul de recuperare a sedinteor achitate, recuperabile si absentate
“Sedinte recuperabile” inseamna sedinte care au fost absentate , din motive medicale (in baza unui document justificativ, ce trebuie prezentat inainte de reluarea programarilor) sau a caror absenta a fost anuntata cu minim 24 de ore inainte de ora la care erau programate initial. 

 1. CUM COMAND
 • pentru a realiza o comanda online in vederea achizitiei unui produs sau serviciu de pe site-ul clubului va recomandam sa va inregistrati , dand click aici. Este important ca aceste date sa fie corecte pentru a nu exista probleme viitoare cu livrarea prin courier sau eliberarea facturii. Prin inregistrare si utilizarea contului creat, Utilizatorul accepta in intregime si neconditionat prevederile acestor Termene si Conditii si intelege sa utilizeze si/sau sa achizitioneze serviciile clubului in stricta conformitate cu acestea. Comenzile pot fi efectuate doar daca aveti minim 18 ani,
 • alege orice serviciu sau produs dorit, dupa rasfoirea site-ului, prin accesarea butonului Adauga in cos. La serviciile ce includ pachete de educatie acvatica tratati cu importanta informatiile cu privire la perioada de valabilitate si perioada de gratie a pachetului ales, precum si analizele medicale solicitate de club la inscriere.
 • o data accesat acest buton, produsul sau serviciu ales se va regasi in COS (respectif in dreapta sus a paginii)
 • la valoarea cosului se va afisa valoarea transportului, in cazul produselor ce sunt necesare sa ajunga fizic la dvs
 • daca doriti sa modificati continutul cosului, apasati pe butonul COS si din pagina deschisa puteti modifica cantitatea din fiecare produs si/sau serviciu sau puteti sa stergeti.
 • daca aveti observatii de adus la comanda dvs (intrebari, sugestii, etc), va rugam sa le mentionati in campus Observatii.
 • daca doriti sa finalizati comanda apasati butonul Finalizare comanda/Plateste.
 • daca veti alege sa achitati comanda online , prin card (procesatorul nostru de plati este….), veti primi un mail cu datele de validare si intrare in posesie a comenzii dvs. In cazul transferului bancar veti primi initial o FACTURA PROFORMA, iar datele de validare va vor fi trimise dupa confirmarea plati. Nu acceptam plata in sistem ramburs!
 • livrarea produselor si/sau a voucherelor cadou se va face catre compania de courier aleasa de club in maxim 48 ore, dupa confirmarea platii (prin transfer bancar sau online).
 • programarea sedintelor de educatie acvatica se poate face prin departamentul de receptie al clubului, telefonic sau pe mail (contact@acvaticbebeclub). Accesul in club, se va face, inca de la prima sedinta, doar in baza prezentarii analizelor medicale solicitate de club si a unui echipament adecvat pentru copil (pampers de apa si slip peste, papuci destinati suprafetelor umede, casca si ochelari de inot dupa varsta de 3 ani, prosop)

2. Proprietatea site-ului și drepturile de proprietate intelectuală
Întregul conținut al site-ului este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate.
Acest site este deținut și întreținut de către Acvatic Bebe Club. În lipsa altor precizări, toate drepturile de proprietate intelectuală (incluzând aici drepturile de autor și drepturile asupra bazei de date) privind mărcile comerciale, mărcile de servicii, logo-urile și toate celelalte materiale prezentate în acest site aparțin Acvatic Bebe Club SRL, marca inregistrata in cadrul OSIM , in baza certificatului de inregistrare nr. 167550.
Acvatic Bebe Club SRL își rezervă toate drepturile cu privire la cele de mai sus și își va exercita la nevoie aceste drepturi în limitele permise de lege. Nimic din conținutul acestui site nu constituie o licență sau dreptul de a utiliza vreo imagine, marca comercială, marca de servicii, logo-ul sa alte materiale prezentate pe site de către vreo persoană. Este interzisă reproducerea, distribuirea sau publicarea de materiale de pe site de către vreo presoană fără acordul scris prealabil din partea Acvatic Bebe Club SRL.
Descărcarea sau copierea prin alte metode a materialului de pe site nu transferă către persoana în cauză drepturile asupra materialelor de pe site. Orice date transmise către acest site devin proprietatea Acvatic Bebe Club, pot fi utilizate de către Acvatic Bebe Club în orice scop dacă acesta se încadrează în limitele legii și pot fi dezvăluite la discreție, inclusiv către orice tip de autorități. Ești responsabil pentru respectarea tuturor legilor și actelor normative care se aplică în cazul tău.


3. Declarația ACVATIC BEBE CLUB privind datele cu caracter personal
Ne asumă angajamentul de a respecta datele tale cu caracter personal și de a ne conforma prevederilor legale aplicabile privind protecția acestora.


4. Ce sunt datele cu caracter personal?
Datele cu caracter personal sunt informații referitoare la o persoană fizică cum sunt numele si prenumele, adresa, data nașterii, numărul de telefon, e-mailul, date de identitate, numarul si varsta copiilor, status parental, etc. De regulă, primim aceste date de la tine atunci când completezi un formular, online sau pe hârtie, semnezi un contract, ne trimiți un mesaj, in e-mail sau vorbim la telefon.
Atunci când accesezi website-ul nostru, serverele noastre creează în mod automat înregistrări ale vizitei tale. Aceste înregistrări includ, de obicei, adrese IP, numărul de accesări, pagina de Internet de la care te-ai conectat și alte date. Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți documentul privind fișierele de tip cookie: Politica Cookies


5. În ce scop procesăm datele?
Acvatic Bebe Club SRL procesează date cu caracter personal pentru furnizarea de oferte pentru produsele și serviciile educationale (spre exemplu: pentru efectuarea unei programari, recomandarea de anumite servicii specifice anumitor categorii de varsta), încheierea și executarea de contracte, pentru analize interne destinate îmbunătățirii și dezvoltării de produse și servicii, pentru identificarea și prevenirea fraudelor, marketing, prin transmitere de oferte generale sau personalizate ale Acvatic Bebe Club SRL sau partenerilor săi, statistică, cercetare de piață, îndeplinirea obligațiilor legale etc.


6.Condițiile în care sunt procesate datele tale?
Acvatic Bebe Club SRL procesează date doar cu consimțământul tău, atunci când are o obligație legală sau poate justifica un interes legitim superior.
Tratam securitatea datelor tale foarte serios, prin adoptarea și revizuirea periodică a măsurilor de securitate, tehnice și organizatorice, menite să protejeze datele împotriva accesului neautorizat, modificării, dezvăluirii sau distrugerii neautorizate. Accesul la date este permis doar persoanelor autorizate de Acvatic Bebe Club SRL care și-au însușit în prealabil obligațiile de confidențialitate.
Prelucrarea datelor tale personale se va realiza pe toată perioada necesară indeplinirii scopurilor pentru care au fost colectate.

Care sunt drepturile tale?

 • Ai dreptul de a fi informat cu privire la datele tale cu caracter personal pe care Acvatic Bebe Club SRL le deține
 • Ai dreptul de a solicita ștergerea sau actualizarea datelor incomplete, incorecte sau care nu mai sunt de actualitate
 • Ai dreptul, pentru motive întemeiate și legitime, de a te opune anumitor prelucrări de date, cu excepția cazurilor în care există dispoziții legale contrare sau nu îți vom putea oferi serviciile solicitate în lipsa respectivelor date
 • Ai dreptul de a solicita încetarea prelucrării datelor tale în scop de marketing direct sau pentru crearea de oferte personalizate

Pentru exercitarea oricăruia din aceste drepturi trebuie doar să trimiți o cerere la sediul administrativ al Acvatic Bebe Club SRL din str. Delea Noua, nr. 15, Sector 3, Bucureşti sau prin E-mail: [email protected]
Totodată, ai dreptul de a te adresa Autorității Naționale pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal pentru apărarea oricăror drepturi garantate de legislația privind protecția datelor cu caracter personal care ți-au fost încălcate.
Clubul își rezervă dreptul de a modifica această declarație oricând. Versiunea publicată pe site este cea în vigoare.


7. Limitarea raspunderii
În nicio împrejurare, Acvatic Bebe Club SRL nu răspunde pentru nici o pagubă (directă sau indirectă) adusă ție sau oricărei alte părți, referitoare la utilizarea acestui site și a informațiilor pe care acesta le cuprinde – de către tine sau altă persoană.
Acvatic Bebe Club SRL își rezervă dreptul de a fi despăgubit sau absolvit, împreună cu angajații săi, de orice răspundere sau taxă legală, stricăciune, pierdere, cost și orice altă cheltuială în relaţie cu revendicările sau acţiunile aduse împotriva clubului, apărute în urma oricărei încălcări de către dvs. a Termendlor şi Condiţiilor sau a altor responsabilităţi născute din utilizarea acestui site.

Chiar dacă am luat toate măsurile ca informația prezentată pe acest site să fie exactă și corectă, nici Acvatic Bebe Club SRL nu poate fi răspunzătoare de inexactități care pot apărea pe acest site. Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactității, completitudinii și utilității informațiilor disponibile pe acest site.
Informatiile continute sau puse la dispozitie prin intermediul site-ului nu pot inlocui sau substitui serviciile profesionistilor instruiti in domenii ca medical, psihologic, etc. In special, in calitate de parinti, ar trebui sa consultati un medic in mod regulat, in toate aspectele legate de sanatatea fizica sau psihica, a copilului dvs, in special cu privire la orice simptome care ar putea necesita diagnostic sau ingrijire medicala. In calitate de parinte sau persoana care este implicata in grija si educarea copilului sunteti singurul responsabil pentru deciziile, actiunile si rezultatele in viata, in orice moment, in orice imprejurare.
Depunem constant eforturi pentru a ne asigura ca programele noastre au capacitatea de a-i educa pe cei mici in ceea ce priveste educatia acvatica si initierea in procedeele de inot pentru a-i ajuta sa deprinda abilitati acvatice importante. Cu toate acestea, nu exista nicio garantie ca vor obtine intr-un anumit interval de timp, un rezultat asteptat de dvs daca nu exista consecventa si perseverenta asociata obiectiv rezultaltatelor asteptate, in ceea ce priveste prezenta la sedintele de educate acvatica alaturi de suportul dvs fizic si afectiv, in acest demers.
Nivelul de succes privind abilitatile acvatice, motrice, sociale si cognitive ce se pot dezvolta ca urmare a participarii la sedintele de educatie acvatica depind de o serie de factori, inclusiv de factori genetici, capacitate, dedicare, empatie, pentru a numi doar cateva. Deoarece acesti factori difera in functie e ritmul de evolutie si adaptare a fiecarui copil, nu putem si nu garantam succesul intr-un interval de timp definit. Orice declaratii anticipative prezentate pe site-ul nostru sunt pur si simplu opinia noastra. 

8.Aspecte juridice
Orice plângere au dispută determinată sau legată de utilizarea acestui site, a conținutului său sau a materialelor prezente vor fi guvernate de către legislația română în vigoare.
Termenele și condițiile de utilizare a acestui site pot fi modificate oricând fără o notificare prealabilă. Ești de acord să recitești această secțiune a site-ului în mod regulat, iar accesul tău continuu sau utilizarea acestui site vor constitui dovada că ai fost de acord cu aceste schimbări.
Acvatic Bebe Club SRL se angajează să trateze detaliile personale obținute în concordanță cu legislația română în vigoare.


9.Legătura cu alte site-uri
Site-ul poate conţine legături web sau trimiteri către alte site-uri considerate de Acvatic Bebe Club SRL utile în ceea ce priveşte conţinutul site-ului său şi care nu se află neaparat sub controlul sau îndrumarea noastra.
În cazul utilizării acestor legături web sau trimiteri, se vor aplica condiţiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.
In aceste cazuri, AAcvatic Bebe Club SRL nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informaţiilor prezente pe site-urile unor terţi, la care se face trimitere de pe site-ul său.


10.Limitări de ordin tehnic ale serviciilor
Administratorul nu îşi asumă nici o responsabilitate în cazul în care serviciile site-ului nu pot fi accesate de către Utilizatori, pe o perioadă nelimitată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

11. Actualizări ale Termenilor și Condițiilor
Este posibil să fie necesar să revizuim în viitor aceasta pagina, caz in care vom semnala versiunea actualizată modificând data „Ultimei actualizări” din partea de sus a Termenelor și Condițiilor. După data la care varianta actualizata intră în vigoare (in maxim 48 de ore de la publicare), accesarea site-ului nostru va reprezenta acceptarea de către dvs. a respectivilor Termene și Condiții actualizate.
Prezenta versiune a acestei pagini a fost redactată în limba engleză și în limba română și în caz de neconcordanțe între cele două versiuni, versiunea în limba română va prevala.


12. Contact
Dacă aveți întrebări, reclamații sau aveți nevoie de informații suplimentare despre aceste Termene și Condiții, vă rugăm să ne contactați la: Acvatic Bebe Club SRL din str. Delea Noua, nr. 15, Sector 3, Bucureşti sau prin E-mail: [email protected].

Vom face tot posibilul să răspundem solicitării dumneavoastră în cel mai scurt timp posibil.