Analize necesare

Siguranța și sănătatea copiilor și însoțitorilor acestora este pe primul plan la ABC. De aceea, înainte de a începe cursurile de educație acvatică sunt necesare câteva analize pentru copii, respectiv pentru adultul însoțitor, în cazul în care acesta dorește să participe la clase în piscină*.
Copii
  • Avizul medicului pediatru – copilul este clinic sănătos și apt pentru desfășurarea programului de stimulare psihomotorie (înot)
  • Copia de pe carnetul de vaccinări (sau adeverință/scrisoare medicala în care sunt precizate vaccinurile efectuate sau se menționează decizia medicală prin care nu s-a putut urmări schema națională de vaccinare)
Adulți
  • Doar dacă însoțitorul dorește să intre în apă alături de cel mic, va avea nevoie de avizul medicului de familie care certifică starea de clinic sănătos si echipament adecvat (costum de baie, prosop, papuci pentru mediu umed)

*Rezultatele se prezintă o singura dată, în momentul începerii ședințelor de educație acvatică, și sunt valabile 7 zile calendaristice din momentul efectuării lor.
**În cazul în care, pe durata desfășurării abonamentului vor exista pauze de peste o lună, la revenire va fi necesar un aviz/scrisoare medicală care să ateste starea de clinic sănătos a celui mic.
Descoperă prima carte despre educația acvatică din România!

Ce trebuie să știm?

icon_steluta

Copilului i se vă da să mănânce cu cel puțin 45 minute înainte de sosirea la piscina.

icon_steluta

Accesul se vă face doar prin camera de recepție, cu papuci sau botoși de unica folosință.

icon_steluta

Este interzis accesul în piscina al copiilor (sau însoțitorilor) purtători de boli transmisibile, plăgi deschise, dermite sau dermatoze.

icon_steluta

Este interzisă participarea la clase când sunt prezente următoarele stări: diaree, vomă și/sau febră.

icon_echipament
Echipament necesar
  • casca de înot
  • pampers special de apa, pentru copiii până în 3 ani
  • slip/costum de baie(indiferent de vârstă)
  • prosop/halat de baie pentru copiii care merg singuri
  • gel de dus, șampon, loțiuni de corp

Echipament adulți însoțitori (în cazul în care intră în zona de predare a claselor):