Drepturi de retur a produselor si serviciilor oferite spre comerzializare pe www.acvaticbebeclub.ro

Produsele si serviciile de pe site sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document, in limita stocului disponibil si/sau a valabilitatii (din punct de vedere al datei si/sau a numarului de pachete oferite spre comercializare) . Din acest motiv ne asumam dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta, nu corespunde din punct de vedere calitativ sau au fost epuizate anumite pachete de servicii.
Pentru ca oferim doar sedinte individuale, cu instructor personal si cu numar specific de copii pe ora (maxim 4), disponibilitatea pozitiilor e limitata de aceste conditionari.
Preturile produselor de pe site nu includ cheltuielile de livrare.
Plata produselor comandate de pe site-ul www.acvaticbebeclub.ro se poate efectua doar online cu card bancar de debit/credit sau prin transfer bancar (nu acceptam ramburs).
Pentru a va oferi securitatea platilor, toate platile noastre sunt procesate în mod sigur de catre NETOPIA Mobilpay.
Predarea catre courier a produsului comandat se va realiza odata ce plata a fost procesata /validata.
Va mentionam ca vom expedia produsele aflate spre vânzare pe prezentul site doar pe teritoriul Romaniei. Costul de transport este determinat in functie de destinatie, greutate si metoda de expediere. Produsele existente in stoc vor fi predate catre courier in termen de maxim 3 zile lucratoare.
Este obligatia dumneavoastra de a transmite corect datele adresei de livrare in momentul plasarii unei comenzi.

Ne rezervam dreptul de a anula o comanda efectuată de către cumparator în urma unei notificări prealabile adresate acestuia, fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți față de cealaltă sau fără ca vreo parte să poată pretinde celeilalte daune-interese în următoarele cazuri:

  • neacceptarea de către banca emitentă a cardului consumatorului, a tranzacției, în cazul plății online;
  • invalidarea tranzacției de către procesatorul de carduri agreat de comerciant , în cazul plătii online;
  • datele furnizate de către cumpărător pe Site sunt incomplete și/sau incorecte;
    În cazul în care un produs comandat nu va putea fi livrat, veti primi o informare asupra acestui fapt și vi se va returna în cont contravaloarea produsului, in termen de maxim 14 zile de la data la care am luat cunoștință de acest fapt.

Depunem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente iar fotografiiile au caracter informativ si sunt folosite doar cu titlul de prezentare.
Ne rezervam dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, insa cumparatorii vor avea acces permanent la termenele si conditiile de utilizare a produselor si serviciilor comercializate de Acvatic Bebe Club pentru a le putea consulta in orice moment.

OFERTE SI CODURI PROMOTIONALE
La discretia noastra, putem oferi produse si servicii la preturi reduse. Aceste oferte sunt valabile de la momentul introducerii pe site si pâna la data încheierii ofertei, prevazuta pe acvaticbebeclub.ro, si nu pot fi folosite pentru comenzi plasate înainte de data introducerii ofertei sau dupa data încheierii acesteia.
În cazul în care dumneavoastra ati plasat o comanda si pretul produsului si/sau serviciului comandat este ulterior diminuat sau redus în urma unei oferte speciale, va fi aplicabil pretul de la momentul plasarii comenzii dumneavoastra.
De asemenea, ne rezervam dreptul de a pune la dispozitie oferte si promotii speciale, personalizate, si ca urmare va veti putea bucura de reducere numai daca ati primit oferta speciala respectiva.
Cu exceptia cazului în care se prevede în mod expres altfel, ofertele initiale gratuite sau reduse sunt valabile pentru utilizatorii noi ai serviciilor www.acvaticbebeclub.ro si sunt valabile numai o singura data pentru o anume persoana.
Reducerile si creditul nu pot fi utilizate concomitent cu orice alte oferte.
Cu exceptia cazului în care se prevede altfel, se poate folosi doar un singur cod promotional pentru o comanda.

Politica de restituire in cadrul produselor oferite pe www.acvaticbebeclub.ro
Cumparatorul unui produs se poate retrage din contractul la distanta in termen de 14 zile calendaristice conform OUG. 34/2014, trimitand o notificare in scris la adresa [email protected]
Vom aprecia daca in cadrul notificarii ne veti mentiona motivul retragerii din contract, optiunea inlocuirii produsului sau rambursarii sumei. Daca veti alege inlocuirea produsului, costul transportului va fi suportat de catre noi.
Este obligația cumparatorului de a returna produsul (produsele) in aceeasi stare in care au fost livrate/receptionate în termen de 14 zile de la data la care s-a realizat achizitia mentionand că dorește retragerea din contract, Exceptările de la dreptul de retragere rămân în vigoare conform prevederilor legale.
In orice situație de returnare a produselor, acestea trebuie să fie în aceeași stare în care v-au fost trimise în ambalajul original, cu etichetele intacte și împreună cu toate documentele ce l-au însoțit (factură, certificat de garanție etc.). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, pete, arsuri, zgarieturi, etc. sau orice alte alterări/modificări care ar putea afecta funcționalitatea produsului.
Vom inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 zile lucratoare de la data primirii returului.
În cazul în care, in calitate de cumparator a unui produs, nu formulati o notificare pentru a solicita retragerea din contract în termen de 14 zile de la data livrării produselor, veti pierde dreptul de a renunța la contractul încheiat.
Rambursarea sumelor se va face folosind aceleași modalități de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, iar taxa de transport aferentă returnării produsului va fi suportata de dumneavoastra. Nu returnam banii in cadrul cluburilor noastre pentru comenzile efectuate online.

Politica de restituire in cadrul serviciilor oferite www.acvaticbebeclub.ro
Orice comanda online sau solicitare de abonament primita reprezinta o oferta de cumparare din partea dumneavoastra cu privire la anumite abonamente sau pachete de servicii, contra unui anume pret, si este conditionata de acordul nostru. Ne rezervam dreptul, la discretia noastra absoluta, sa refuzam orice comanda sau solicitare de abonament fara a fi necesara vreo justificare. În cazul unui refuz, va vom informa în mod prompt si vom rambursa ori anula orice plata primita integral sau partial, prin metoda de plata utilizata la plasarea comenzii ori a solicitarii de abonament.

Prin plasarea unei comenzi online sau a unei solicitari de abonament pe www.acvaticbebeclub.ro confirmati ca sunteti major si aveti capacitate deplina pentru încheierea Contractului în baza acestor termeni si conditii.

Conform art. 16 din Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, asa cum a fost ulterior modificata si completata, dreptul de retragere nu este aplicabil în cazul serviciilor de agrement. Ca atare, in calitate de cumparator a unui serviciu, la momentul plasarii comenzii online, contractul se considera a fi incheiat la distanta si, totodata, va asumati obligatia de plata a serviciului, fara a avea dreptul de a va retrage. Totusi, in situatia in care veti achizitiona un serviciu, a carui termen de executie nu intra in vigoare in urmatoarele 7 zile de la data platii si veti decide sa va retrageti din contract veti putea primi contravaloarea a 50% din suma achitata sau un voucher in valoare de 50% din suma achitata ce va putea fi oferit cadou sau folosit pana la finalul anului.

Eventualele dispute vor fi solutionate pe cale amiabila intre Acvatic Club si cumparator. Legea aplicabila este legea din Romania, iar instantele din Romania vor avea drept exclusiv de solutionare a oricaror conflicte sau dezacorduri intre Acvatic Club si cumparator ca urmare a folosirii Site-ului conform acestor termene si conditii sau a oricarei legaturi cu acestia.
In cazul in care intampinati o problema legata de comanda, care nu se poate solutiona prin intermediul persoanei cu care discutati sau prin e-mail, va rugam sa luati legatura pentru o conciliere interna gratuita cu CarmenDumitru, la adresa de e-mail: [email protected]

Orice întrebare, sugestie sau recomandare privind termenele și condițiile de mai sus este binevenită. Așteptăm sugestiile dvs la adresa [email protected] sau prin completarea formularului de contact de pe www.acvaticbebeclub.ro