fbpx

Ședintă demonstrativă GRATUITĂ

postare_sedinta_gratuita_2021-01

Acvatic Bebe Club

Vă FELICITĂM pentru decizia de a oferi o experiență acvatică inedita bebelușului dvs!
 
ACVATIC BEBE CLUB a fost înființat în 2012 si in cei peste 8 ani de activitate, prin Metoda ABC  au fost initiati in educatia acvatica peste 2.500  de copii, cu beneficii vizibile în dezvoltarea lor fizică, psihică și emoțională. Mai mult, studiile spun că participarea la lecțiile de înot poate reduce riscul de înec al copiilor cu vârsta cuprinsă între 1 și 4 ani cu 88%.
 
Pentru că suntem mereu preocupați să dezvoltăm lecții personalizate și experiențe inedite, adaptate ritmului de evoluție a fiecărui copil oferim doar ședinte 1-1, cu instructor individual.

Te invităm să descoperi universul magic Acvatic Bebe Club

printr-o ședință demonstrativă gratuită de educație acvatică oferită cu drag pentru bebelușul tău!

Clubul este situat la 10 minute de condus de Piata Unirii, ofera sedinte de educatie acvatica exclusv copiilor cu varsta intre 4 luni si 6 ani si este singurul club de profil din București unde tratarea și dezinfecția apei se realizează prin intermediul unei instalații mixte bazate pe UV și ozon, cu efect direct asupra calității apei și a aerului din jurul piscinei. Temperatura apei are constant o valoare cuprinsă între 31,5 și 32 grade, iar cea a aerului între 32,5 și 33 grade. 

 • analize medicale pentru bebe, cat si pentru unul din parinti daca acesta doreste sa-l insoteasca in apa la primele sedinte poate fi gasit aici (https://acvaticbebeclub.ro/analize-necesare)
 • cand stiti data in care analizele vor fi gata va rugam sa sunati pentru programare la receptia clubului  (0742745367) sau sa ne trimiteti un mail la adresa [email protected]

Masurile de preventie anti-covid adoptate de club sunt peste cele recomandate de autoritati si pot fi citite aici: https://acvaticbebeclub.ro/masuri-de-preventie

Educația acvatică este procesul de reacomodare a bebelușului cu mediul acvatic unde, sub atenta îndrumare a instructorilor, se pot stimula reflexe primare astfel încât achizițiile acvatice, fizice și cognitive să cunoască o dezvoltare timpurie și peste medie. Acestea sunt de altfel date confirmate de un studiu al Griffith University din Australia, realizat pe un eșantion de peste 7000 de copii. Beneficiile acestei activități, recunoscută drept singura activitate motrică ce poate fi începută din primele luni de viață, înseamnă: tonus muscular, încrederea în propriile forțe, inteligență emoțională și socială crescută, echilibrarea apetitului și somnului, siguranță în mediu acvatic, întărirea sistemului imunitar, îmbunătățirea coordonării și a echilibrului

Educația acvatică poate începe încă din primele luni de viață și are drept focus stimularea reflexelor primare. Înotul, prin care înțelegem deplasarea acvatică independentă fără ajutorul obiectelor plutitoare, poate începe în jurul vârstei de 2-3 ani, însă procedeele de înot pot fi învățate începând cu vârsta de 4-5 ani.

Înscrie-te la o ședință demonstrativă GRATUITĂ!

*Ședința gratuită se oferă copiillor cu vârsta între 4 – 36 luni.

  Despre Acvatic Bebe Club

  De aproape 8 ani, peste 2.500 de copii au participat la cursurile de educație acvatică. S-au distrat și s-au jucat, au legat prietenii și, mai ales, au învățat să înoate, să facă sărituri, să se scufunde, dar și să câștige întrecerile cu instructorii lor. Bucuria celor mici și încrederea acordată de părinți ne-a motivat să dezvoltăm și să perfecționăm în acești ani o metodă proprie de predare, adaptată fiecărui copil care ne-a trecut pragul.

  În acest proces suntem constant sustinuti de o echipa de specialisti formata din profesori de inot, psihologi și medici pediatri care ne ajuta sa ajustam și sa armonizam constant programele de educatie acvatica ce apoi sunt puse în practica de o echipa formata din specialisti cu experiența, în domeniu, absolventi ai Facultatii de educatie Fizica și Sport sau a celei de Kinetoterapie sau sportivi de performanța.

  Am investit în materiale educaționale de înaltă calitate, în instalații performante de purificare a apei, în amenajarea unui spațiu prietenos și sigur, în implementarea unor protocoale de siguranța și igiena astfel încât atât părinții cât și cei mici sa beneficieze de o experiența pozitiva, complexa în cadrul clubului nostru.

  Metoda ABC

  Obiective

  Garanția ABC

  Instructorii noștri, prin pregătirea lor profesională și empatia față de copii, stimulează curiozitatea și creativitatea fiecăruia, printr-un plan de lucru personalizat, adaptat în permanență ritmului de evoluție al fiecărui copil.

  Planul fiecărei ședințe de înot urmează o structura clară, în trei părți, cu accent pe activități simple, concepute cu atenție de o echipa de psihologi.

  Prin joc, copilul învață mișcările, imită ce vede în jur, și tot prin joc se creează atmosfera de destindere, de încredere și de siguranță de care are nevoie pentru a începe procesul de învățare.

  Instructorii noștri comunică în permanență cu părinții, cu privire la obiectivele și așteptările personale, modalitatea de predare, dar și personalitatea fiecărui copil.

  Lecțiile de înot pentru bebeluși și copii de la ABC au în vedere îndeplinirea următoarelor obiective:

  Suntem încrezători în metoda și în echipa Acvatic Bebe Club, prin urmare garantăm succesul lecțiilor de înot.

  Astfel, orice bebeluș care începe programul de educație acvatică înainte de vârsta de 6 luni, cu o frecvență săptămânală, va dobândi următoarele abilități:

  • De a face imersii (scufundări) succesive până la vârsta de 12 luni
  • De a se deplasa independent cu ajutorul obiectelor plutitoare până la vârsta de 18 luni
  • De a se deplasarea independent pe o lățime de bazin până la vârsta de 30 luni
  • De a dobândi tehnica primului procedeu de înot până la 4 ani
  În caz contrar, ABC oferă gratuitate până la dobândirea acestora.
  Descoperă prima carte despre educația acvatică din România!

  Blog

  8 martie 2021

  Pyjama Days: educație acvatică… în pijama

  De 9 ani, suntem dedicați educației acvatice și căutam mereu modalități inedite de a-i...

  2 martie 2021

  Părerea psihologului: importanța rutinei pentru copilul mic

  Contextul actual face ca rutina să fie tot mai greu de păstrat pentru cei mici. Grădinița...

  29 septembrie 2020

  10 reguli esențiale de protecție anti-COVID când mergi cu bebe la înot

  Trecem cu toții printr-o perioadă încă dificilă, în care este esențial să continuăm să fim...