fbpx

Despre noi

DespreNoi_4
Lu-Vi
09:00 - 21:00
Sâ-Du
09:00 - 16:00

Acvatic Bebe Clubpartenerul tău în educație și distracție

De aproape 8 ani, peste 2.500 de copii au participat la cursurile de educație acvatică. S-au distrat și s-au jucat, au legat prietenii și, mai ales, au învățat să înoate, să facă sărituri, să se scufunde, dar și să câștige întrecerile cu instructorii lor. Bucuria celor mici și încrederea acordată de părinți ne-a motivat să dezvoltăm și să perfecționăm în acești ani o metodă proprie de predare, adaptată fiecărui copil care ne-a trecut pragul.

În acest proces suntem constant sustinuti de o echipa de specialisti formata din profesori de inot, psihologi și medici pediatri care ne ajuta sa ajustam și sa armonizam constant programele de educatie acvatica ce apoi sunt puse în practica de o echipa formata din specialisti cu experiența în domeniu, absolventi ai Facultatii de educatie Fizica și Sport sau a celei de Kinetoterapie sau sportivi de performanța.

Am investit în materiale educaționale de înaltă calitate, în instalații performante de purificare a apei, în amenajarea unui spațiu prietenos și sigur, în implementarea unor protocoale de siguranța și igiena astfel încât atât părinții cât și cei mici sa beneficieze de o experiența pozitiva, complexa în cadrul clubului nostru.

Dar dincolo de toate aspectele tehnice, ce ne motivează în fiecare zi la Acvatic Bebe Club sunt zâmbetele copiilor, bucuria lor de fiecare dată când ne trec pragul, încrederea pe care ne-o acordă părinții și prieteniile pe care le-am legat de-a lungul timpului cu cei care ne-au trecut inițial pragul ca și clienți.”

Ce oferim

Studiile spun că participarea la lecțiile de înot poate reduce riscul de înec al copiilor cu vârsta cuprinsă între 1 și 4 ani cu 88%.

Metoda ABC

Obiective

Garanția ABC

Instructorii noștri, prin pregătirea lor profesională și empatia față de copii, stimulează curiozitatea și creativitatea fiecăruia, printr-un plan de lucru personalizat, adaptat în permanență ritmului de evoluție al fiecărui copil.

Planul fiecărei ședințe de înot urmează o structura clară, în trei părți, cu accent pe activități simple, concepute cu atenție de o echipa de psihologi.

Prin joc, copilul învață mișcările, imită ce vede în jur, și tot prin joc se creează atmosfera de destindere, de încredere și de siguranță de care are nevoie pentru a începe procesul de învățare.

Instructorii noștri comunică în permanență cu părinții, cu privire la obiectivele și așteptările personale, modalitatea de predare, dar și personalitatea fiecărui copil.

Lecțiile de înot pentru bebeluși și copii de la ABC au în vedere îndeplinirea următoarelor obiective:

Suntem încrezători în metoda și în echipa Acvatic Bebe Club, prin urmare garantăm succesul lecțiilor de înot.

Astfel, orice bebeluș care începe programul de educație acvatică înainte de vârsta de 6 luni, cu o frecvență săptămânală, va dobândi următoarele abilități:

  • De a face imersii (scufundări) succesive până la vârsta de 12 luni
  • De a se deplasa independent cu ajutorul obiectelor plutitoare până la vârsta de 18 luni
  • De a se deplasarea independent pe o lățime de bazin până la vârsta de 30 luni
  • De a dobândi tehnica primului procedeu de înot până la 4 ani
În caz contrar, ABC oferă gratuitate până la dobândirea acestora.
0

Ani de activitate

0+

Copii

0

Instructori

0+

Ore de înot oferite anual

Descoperă prima carte despre educația acvatică din România!

Blog

14 iulie 2021

De ce să mergi cu bebelușul tău la educație acvatică chiar din primele sale luni de viață?

Primele săptămâni din viața bebelușului tău sunt uimitoare, atât pentru tine, dar mai ales...

22 iunie 2021

Mai mult răsfăț la Acvatic Bebe Club cu ajutorul uleiurilor esențiale

Încă de la lansarea Acvatic Bebe Club, ne-am dorit să oferim micuților un mediu prietenos...

10 iunie 2021

6 uleiuri esențiale pentru copii și cum să le folosești

În acest articol îți vom dezvălui din beneficiile uleiurilor esențiale pentru copii și...