Tel:  0742.745.367    Orar: L-V 09:00 - 21:00 S-D 09:00 - 15:00. Acum e închis!           youtube-icon facebook-icon twitter-icon twitter-icon

Preturi

 • Alege inteligent Pentru a incepe sa fie vizibile achizitiile obtinute in urma desfasurarii programului de educatie acvatica, destinat bebelusilor si copiilor mici, este nevoie de participarea continua si constanta a copilului, timp de 3-6 luni de zile (diferenta de timp fiind influentata de bagajul genetic si personalitatea copilului, varsta la care este inscris in acest program, calitatea suportului afectiv pe care-l primeste din parte parintilor).
  De aceea, venim in ajutorul parintilor prin oferirea mai multor tipuri de abonamente personalizate ce pot fi achitate integral sau in rate astfel incat efortul financiar sa reflecte un raport corect pret-calitate.
  pentru ca cel mic sa se bucure de cat mai multe sedinte si tu de un pret cat mai bun!

  Plata abonamentelor pe o perioada de timp cat mai lunga te ajuta in acest scop si aduce copilului tau un plus de achizitii acvatice importante.

  Pentru a incepe sa fie vizibile achizitiile obtinute in urma desfasurarii programului de educatie acvatica, destinat bebelusilor si copiilor mici, este nevoie de participarea continua si constanta a copilului, timp de 3-6 luni de zile (diferenta de timp fiind influentata de bagajul genetic si personalitatea copilului, varsta la care este inscris in acest program, calitatea suportului afectiv pe care-l primeste din parte parintilor).

  De aceea, venim in ajutorul parintilor prin oferirea mai multor tipuri de abonamente personalizate ce pot fi achitate integral sau in rate astfel incat efortul financiar sa reflecte un raport corect pret-calitate. pentru ca cel mic sa se bucure de cat mai multe sedinte si tu de un pret cat mai bun!

 • Suntem singurul club de profil care ofera posibilitatea extinderii perioadei de efectuare a sedintelor cu o treime din perioada abonamentului ales.

  Merita sa citesti detaliile

 • Preturile sedintelor programate in week-end sunt aceleasi cu cele din intervalul PM.

  Abonamentele se platesc in lei la cursul BNR de la momentul realizarii platii.

  Pentru abonamentele trimestriale, semestriale si anuale, preturile de mai sus sunt valabile la plata integrala. Plata in rate lunare presupune aplicarea unei cresteri de 10% a pretului abonamentului.

  In cazul familiilor cu mai multi copii, incepand de la al 2-lea abonament, se primeste o reducere de 10%.

   

 • Din 1 septembrie 2017 pretul sedintei speciale devine 250 lei. 
  Sedinta speciala NU preupune obligativitatea incheierii unui abonament, se acorda doar in baza unei programari si a prezentarii avizelor medicale solicitate de club.
Programeaza acum

sedinta gratuita

pentru micutul tau!

0742 745 367

Hai sa ne imprietenim!
Educatie acvatica
Super Bebe

Categoria de varsta 4 – 18 luni

Micul Cercetas

Categoria de varsta 18 luni – 3 ani

V.I.P

Categoria de varsta 3 – 5 ani

Expert

Categoria de varsta peste 5 ani

Postari recente

news_v2-011