Experiența ABC

65 de minute premium
dedicate exclusiv bebelușului tău

Noi, la Acvatic Bebe Club, te vedem, te auzim, te înțelegem și îl punem pe primul loc pe micuțul tău, ca pe o minune prețioasă. Aici, de cum pășește pe ușa cluburilor noastre, devine și copilul nostru. Și ne dorim să simtă din plin, așa cum merită, alături de tine, în confort fizic și psihic desăvârșite, experiența ABC.

În experiența ABC fiecare copil și fiecare secundă contează

Copilul tău este copilul nostru!

Și ne dorim nu numai să facem o promisiune, ci să dovedim că fiecare bebeluș care beneficiază de educație acvatică în cluburile ABC, primește mult mai mult decât cele 40 de minute clasice de înot ale unei sesiuni 1-to-1. 

De cum intrați pe ușă, universul ABC devine o oaza de liniște și de confort, unde tu și copilul tău sunteți centrul lui.  

Fiecare secundă contează, începând cu dialogul cu instructorul înainte de sesiunea acvatică pentru a afla cât mai multe detalii despre starea lui bebe, continuând cu perioada de aclimatizare din camera de joacă unde începe distracția și socializarea și pentru bebe și pentru părinți, urmată apoi de maximă bălăceală, veselie și energie la sesiunea de înot.  

La final specialistul în înot va face experiența ABC completă cu un feedback constructiv despre evoluția celui mic, astfel încât, tu, ca părinte, să primești asigurarea, liniștea și bucuria că bebelușul tău a primit atenția, susținerea și toată dragostea de care a avut nevoie pentru a se dezvolta sănătos și fericit.  

  • 5 minute de dialog între instructor și părinte – instructorul va pune întrebări despre starea celui mic înainte de sesiunea de înot, pentru ca protocolul de lucru în cadrul acesteia să fie construit în funcție de evoluția celui mic, dar și de starea lui de moment.
  • 40 de minute de educația acvatică într-o sesiune 1-to-1 cu instructori bine pregătiți, ce folosesc Metoda ABC de peste 10 ani.
  • 5 minute de feedback, ce presupun o discuție cu părintele, unde principala preocupare a specialistului în înot este starea de bine a bebelușului tău, scopul lui fiind acela de a comunica factorii ce susțin evoluția celui mic.
  • 15 minute de aclimatizare înainte și după sesiunea acvatică, în care bebe se poate juca, poate socializa cu alți copii, iar părinții pot beneficia de contactul cu alți părinți, legând prietenii și petrecând timp de calitate. Mai mult, bebe beneficiază, astfel, de timpul necesar pentru închiderea porilor în sezonul rece, susținând construirea unei imunități puternice.

A – atenție exclusivă

B – bucurie autentică

C – calitate în fiecare minut

Descoperă experiența ABC –
O aventură educativă și distractivă pentru bebelușul tău!

Garantăm că la noi veți construi amintiri de neuitat, prietenii de nedezlegat și aventuri de neegalat.

Dragă mămică, te invităm să programezi online o vizită în locațiile Acvatic Bebe Club.Poți să afli ușor toate informațiile de care ai nevoie pentru ca te sunăm noi.Tu alegi acum doar ziua și ora.