Metoda ABC

Instructorii noștri, prin pregătirea lor profesională și empatia față de copii, stimulează curiozitatea și creativitatea fiecăruia, printr-un plan de lucru personalizat, adaptat în permanență ritmului de evoluție al fiecărui copil. Astfel se vor crea premisele dezvoltării precoce a unor abilități importante în primii 3 ani de viață. Printre acestea:

A - acomodarea și aclimatizarea cu apa
B -buna dispozitie prin prezentarea de jucarii si jocuri acvatice inedite
C- comunicare pozitiva cu accent pe incurajari
Din 2012 oferim cu succes bebeușilor
ABC-ul educației acvatice, prin Metoda ABC.

Metoda ABC ce presupune ca planul fiecărei ședințe de înot urmează o structura clară, în trei părți, cu accent pe activități simple, concepute cu atenție de o echipa de psihologi. Acestea au ca element central joaca, pentru o stimulare blândă și o comunicare eficientă cu cei mici. Prin joc, copilul învață mișcările, imită ce vede în jur, și tot prin joc se creează atmosfera de destindere, de încredere și de siguranță de care are nevoie pentru a începe procesul de învățare.

  • dezvoltarea abilităților de comunicare cu 11 luni mai devreme,
  • dezvoltarea abilitatilor de citire cu 2 luni mai devreme și abilitatilor matematice cu 6 luni mai devreme,
  • creșterea capacitatii de asimilare a cunoștințelor noi,
  • nivel ridicat la stimei de sine, curiozitatii și creativitatii,
  • dezvoltarea unei imunitati crescute
  • pot recupera într-un timp mai scurt patologii rezultate în urma unor nasteri premature sau ca efect al subponderabilitatii

Instructorii noștri comunică în permanență cu părinții, cu privire la obiectivele și așteptările personale, modalitatea de predare, dar și personalitatea fiecărui copil.

Dacă pentru cei mici dorim să dezvoltăm competențe, pentru părinți dorim să oferim sprijinul necesar ca ei să se relaxeze și să se bucure de achizițiile copilului alături de acesta.