ABC HomeCare

399,00 lei

*Program susținut și recomandat de moașa Vania Limban – prima moașă independentă din Romania cu experiență internațională.

ABC HomeCare este pachetul de liniște și siguranță de care are nevoie orice proaspătă mămică din primele săptămâni cu bebe acasă, pentru un început de viață sănătos și fericit în familie.

Cu sprijinul și ghidarea experților ABC, masajul nou-născutului și băița de acasă vor deveni prilej de dezvoltare a legăturii profunde dintre mamă și bebeluș. Te vom ajuta să transformi incertitudinile în încredere și îți oferim suportul de care ai nevoie prin trei terapii esențiale desfășurate în confortul căminului tău: masaj, gimnastică și educație acvatică.

Programează acum sesiune ABC HomeCare la tine acasă să beneficiați de 45-60 de minute de pură magie dedicate exclusiv stării voastre de bine!

ABC HomeCare înseamnă grijă
pentru părinți, stare de bine pentru bebeluși

Am conceput un pachet de trei terapii adaptate nevoilor specifice ale micuților ce transformă fiecare zi cu bebelușul tău acasă într-un prilej de creștere armonioasă, învățare și bucurie nesfârșită.

Masajul: reduce stresul și îmbunătățește somnul, stimulează musculara, ameliorează colicii, susţine dezvoltarea socială, cognitivă şi fizică.

Gimnastica: promovează dezvoltarea fizică sănătoasă (musculară și osoasă), îmbunătățește postura incorectă, ajută coordonarea, agilitatea, echilibrul, sporește concentrarea. Toate aceste achiziții  vor fi elementele de bază către o tranziție lină spre un sport în viitor.

Educația acvatică: începem în siguranța cădiței de acasă primele interacțiuni cu apa prin care construim încredere și reducem frica de apă. Micuțul tău va fi pregătit să facă tranziția cu bucurie către bazinele special concepute pentru bebeluși, pentru o experiență acvatică  de poveste la ABC.

Moașa Vania recomandă ABC HomeCare ca fiind unul dintre programele ce întrunesc standardele de practică în îngrijirea nou-născuților la domiciliu, pentru sprijinul esențial oferit atât pentru bebeluși, cât și pentru susținerea de care au nevoie mamele pentru a se adapta sănătos și frumos noii vieți împreună. 

Cumpără acum sesiunea la domiciliu ABC HomeCare pentru 399 lei și te sunăm noi pentru a programa ziua și ora. Durata unei sesiuni este între 45 și 60 de minute, în funcție de dispoziția bebelușului.

Pentru locațiile din afara Bucureștiului se percepe o taxă suplimentară de transport de 50 lei.

Dragă mămică, te invităm să programezi online o vizită în locațiile Acvatic Bebe Club.Poți să afli ușor toate informațiile de care ai nevoie pentru ca te sunăm noi.Tu alegi acum doar ziua și ora.

Știm cât de important este pentru tine să ai toate informațiile la dispoziție pentru a lua cea mai bună decizie pentru micuțul tău.
De aceea venim în întâmpinarea nevoilor cu un serviciu online, prin care poți stabili chiar tu care este cel mai bun moment pentru a ne cunoaște.

Tu alegi dacă îți dorești să vizitezi clubul tau preferat din Decebal sau Primaverii
sau să afli telefonic toate detaliile despre programele noastre de educație acvatică!

Menționează în formularul de contact intervalul orar și ziua preferată pentru a fi sunat.

Te așteptăm cu entuziasm să ne descoperi!

Unde ne găsești

Club Decebal

Club Primăverii

Adresa

Str. Delea Nouă Nr. 15,
Sectorul 3, București

Telefon

Poți ajunge la noi cu:

• Troleibuz: 70, 79
• Autobuz: 104, 133
• Tramvai: 40, 56
• Metrou: Statia Piața Muncii

Adresa

Str. Pictor Barbu Iscovescu
Nr. 19, Sectorul 1, București

Telefon

Poți ajunge la noi cu:

• Autobuz: 335, 131, 331, 282, 330
• Metrou: Statia Aviatorilor