Educație acvatică și inițiere înot

Atenție deosebită, iubire infinită, sprijin necondiționat, dezvoltare sănătoasă..știm că pe toate ți le dorești pentru copilul tău. De aceea, la Acvatic Bebe Club ne-am inspirat din dorințele părinților și am dezvoltat două programe dedicate exclusiv bebelușilor și copiilor: educație acvatică și inițiere înot.

Educația acvatică

Educația acvatică, destinată în principal bebelușilor cu vârste cuprinse între 4 luni și 48 luni, este extrem de importantă pentru stimularea reflexelor primare ale celor mici. Ședintele efectuate în regim 1:1, instructor-copil, sunt menite să-l deprindă pe cel mic cu apa și poziționările specifice.

Pe lângă beneficiul recreativ, educația acvatică contribuie la dezvoltarea sănătoasă, atât din punct de vedere fizic, dar și psihic, iar independența pe care o va dobândi în urma acestui program îi vor îmbunatăți celui mic bagajul motric și cognitiv.

Oferă-i copilului tău doar ce e mai bun, alege profesioniștii Acvatic Bebe Club pentru a-l introduce în lumea fascinantă a mediului acvatic!

Inițierea în înot

Inițierea în înot, cel de-al doilea program dezvoltat de echipa ABC, îi transformă pe copii în „mici cercetași„. Acest program este urmarea firească a etapei de educație acvatică și este destinată, în principal, copiilor cu vârste între 4 și 6 ani.

Copiii care participă la acest program învață tehnici de mișcare specifice deplasarilor și își înving temerile de apă, dacă acestea există.

Mai mult, cu ajutorul instructorilor noștri cu vastă experiență, copiii învață și își consolidează procedeele specifice înotului.

Orele au loc în regim 1:1, cu maxim 4 copii pe ședință în bazin, fiecare dintre ei având propriul instructor. Astfel, asigurăm o bună interacțiune cu cei mici și maximizarea rezultatelor. Cel mic o să iubească apa și mediul prietenos de la noi!

De ce să ofer lecții de inițiere copilului meu la Acvatic Bebe Club?

Înotul este cel mai sigur sport pentru copii! Acest sport susține dezvoltarea sistemelor muscular și osos, îmbunătățește echilibrul, coordonarea și postura, aspecte extrem de importante pentru organismul în creștere al celor mici. Dezvoltarea fizică sănătoasă a celor mici este una dintre prioritățile noastre!

La Acvatic Bebe Club, instructorii cu vastă experiență pun în practică, prin intermediul jocurilor inedite, lecții adaptate ritmului de evoluție al fiecărui copil. Cu grijă și multă atenție, reușim astfel să stimulăm interesul celor mici, să le creștem dorința de explorare, să îi împrietenim cu apa și să fixăm împreună cu ei tehnici de înot pe care le pot aprofunda ulterior.

Programele de inițiere înot din cadrul Acvatic Bebe Club susțin, pe lângă dezvoltarea fizică sănătoasă, și dezvoltarea emoțională. Prin comunicare, încurajare și evidențierea reușitelor, instructorii noștri pun bazele încrederii de sine a copilului, o încredere ce va persista chiar și în viața de adult. Ne dedicăm, așadar unei educații complexe a celor mici, căutând întotdeauna armonia ca finalitate, fie ea fizică sau psihică.

În plus, inițierea în înot, realizată la vârste preșcolare, stimulează interesul pentru activitatea fizică de mai târziu, asigură un nivel bun al energiei și…aduce satisfacții numeroase copiilor, dar și părinților!

De ce să alegi Acvatic Bebe Club?

Super Bebe

Grupa de vârstă: 4-48 luni

Durata ședinței: 35-40 minute.

Micul Cercetaș

Grupa de vârstă: 4-6 ani

Durata ședinței: 40-45 minute.