Poveste de Halloween

139,00 lei

*Pentru copii cu vârsta între 2 și 7 ani

Păpușele deghizate în fantomițe, mumii înfricoșătoare și scheleți amuzanți au invadat palatul fermecat de la Salina ABC. Poate fi salvat doar prin cântecelele copiilor fericiți pe care le vor fredona alături de dovleacul povestitor al Teatrului de păpusi pentru copii BIBABO. Este o poveste distractivă, plină de momente și replici hazlii. 

În cazul în care nu se atinge numărul minim de 10 copii înscriși, evenimentul ar putea fi amânat. În această situație, aveți opțiunea de a primi înapoi suma achitată pentru bilete sau de a reprograma participarea pentru săptămâna viitoare, conform disponibilității. 

 

SKU: ABC-SL1-1-1-1-1-1-1-1 Categorii: ,
Costul unui bilet include accesul la spectacol pentru un copil și un adult însoțitor. În cazul familiilor numeroase cu mai mulți copii, cel de-al doilea bilet va costa 49 lei. 
Product total
Options total
Grand total

Pentru detalii suplimentare nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon 0733 809 377.

px

Ce este salinoterapia ?

Salinoterapia este o metodă alternativă, dar și complementară de prevenire și tratament pentru diverse afecțiuni respiratorii, având în același timp beneficii demonstrate asupra întregului organism.

Terapia implică inhalarea de aerosoli salini (prin petrecerea unui timp în interiorul salinei) prin care se tratează în special afecțiunile respiratorii. Sarea este o substanță bactericidă, care nu permite dezvoltarea culturilor microbiene, acționând ca un dezinfectant.

 

Câștigă un sistem imunitar puternic, 100% natural!

Atunci cand iti activezi intreg potentialul, nu exista limite in ceea ce poti realiza! Cum poti face asta? E simplu! Avand grija de sanatatea ta, atat pe plan fizic, cat si emotional!

Vino la Salina by ABC si bucura-te de un boost de sanatate, usor de obtinut, cu rezultate vizibile!

salina

Beneficii

Tratament pentru astm

Una dintre cele mai raspandite afectiuni printre copii. Salinoterapia usureaza respiratia si ajuta la eliberarea cailor respiratorii.

Susținerea sistemului imunitar

Copiii contacteaza mai usor decat adultii virusuri si bacterii. Salinoterapia este un tratament natural de sustinere eficienta a sistemului imunitar.

Tratament pentru răceli și gripe

Salinoterapia constituie un tratament eficient pentru raceli, dar si pentru prevenirea acestora.

Tratament pentru afecțiuni respiratorii

Sistemul respirator al copiilor este inca in crestere pana la varsta de 9 ani, astfel sunt mai predispusi la afectiuni ale acestuia. Salinoterapia poate ajuta tratamentele impotriva afectiunilor resperatorii ale micutilor

Prevenirea și tratarea alergiilor sezoniere

Exista perioade in care micutii se confrunta cu alergiile, in special primavara si toamna. Salinoterapia poate ajuta la prevenirea si tratarea acestora.

Tratament pentru afecțiuni auriculare

Salinoterapia este utilizata ca tratament alternativ si/sau complementar pentru infectii ale urechilor.

Unde ne găsești

Adresa

Str. Delea Nouă Nr. 15,
Sectorul 3, București

Poți ajunge la noi cu:

• Troleibuz: 70, 79
• Autobuz: 104, 133
• Tramvai: 40, 56
• Metrou: Statia Piața Muncii

Dragă mămică, te invităm să programezi online o vizită în locațiile Acvatic Bebe Club.Poți să afli ușor toate informațiile de care ai nevoie pentru ca te sunăm noi.Tu alegi acum doar ziua și ora.