Teatru de păpuși la Salina by ABC

Vă invităm la terapie prin bucurie!

Personaje de poveste și-au dat întâlnire la Salina by ABC, pentru a aduce bucurie într-un mod educativ și ludic, copiilor și adulților însoțitori, în timp ce veți beneficia de efectele minunate ale aerosolilor salini.

24.09.2022  Prietenii veseli este o poveste plină de momente emoționante, vesele, interactive și foarte educativă.

01.10.2022 Povestea semnelor rutiere – personaje dragi de basm îi vor învăța pe cei mici prin joacă, cele mai importante reguli de circulație, cum ar fi: culorile semaforului, cum recunoaștem trecerea de pietoniș si semnele de circulație pe care le regăsim la tot pasul.

Teatrul de păpuși BIBABO promite o distracție pe cinste pe durata simpaticului spectacol.

Opțiuni bilete:

Adult + Copil – 90 RON
Adult + 2 copii – 120 RON
2 Adulți + 2 copii – 150 RON

Dacă se achiziționeazaă bilete pentru ambele spectacole prețurile sunt:

Adult + Copil – 171 RON
Adult + 2 copii – 228 RON
2 Adulți + 2 copii – 285 RON

Pentru a rezeva din timp un loc vă rugăm să completați formularul de mai jos cu tipul si numărul de bilete dorite urmând să fiți contactat în cel mai scurt timp de un reprezentant Salina by ABC pentru detaliile privind plata.

Disclaimer:

*Recomandat copiilor cu vârstele între 2 și 10 ani.

*Copiii vor fi însoțiți de un adult.

*Capacitate maxim 20 de copii și 15 adulți.

Rezervă-ți acum biletul la eveniment!
0733 809 377

In cadrul salinei noastre am folosit sare de Himalaya si sarea adusa din mina de la Praid, pentru a crea un mediu hipo-bacterial si fara alergeni, atent controlat din punct de vedere termic, al umiditătii și al ventilatiei. Sarea de Himalaya este considerata cea mai curata si benefica pentru organism, pentru ca este neatinsa de poluare. Cristalul roz provine din Munții Himalaya și s-a format în urma cu aproximativ 200 de milioane de ani, din straturi de sare de mare cristalizate care au fost acoperite cu lava. Conține 84 de minerale și oligoelemente precum calciu, potasiu, magneziu, cupru și fier.

DE CE NOI?

In Salina by ABC temperatura este intre 22-24 grade, mult mai confortabila decat cea dintr-o salina naturala.
Te bucuri de rezultate rapide, 45 minute de tratament in Salina by ABC fiind echivalent cu 3-4 ore imntr-o salina naturala.

Cine poate veni la Salina by ABC?

Sunt bineveniti la Salina by ABC atat copiii cu afectiuni respiratorii, cat si cei care nu prezinta astfel de semne, dar vor sa se bucure de un ambient diferit, prietenos, de o experienta inedita.

De asemenea, adultii si varstnicii pot beneficia de tratamentul cu ioni de sare, pentru a preveni anumite afectiuni respiratorii ori ca parte a unui tratament.

Ce veti gasi la Salina by ABC?

Sarea de Himalaya si cea adusa din mina de la Praid imbraca toti peretii salinei noastre si actioneaza ca un dezinfectant. Totul este atent controlat din punct de vedere termic, al umiditatii si al ventilatiei. De exemplu, temperatura se situeaza intre 22- 24 grade, iar umiditatea este de 40 – 50% in mod constant.

Datorita conditiilor prietenoase pe care le-am creat, intreaga familie (de la bebelusi si pana la adulti si varstnici) poate beneficia de puterile vindecatoare ale ionilor de sare.

In plus, colegii nostri va vor intampina cu un zambet cald si va vor ghida cu atentie pentru a beneficia la maxim de cele 45 de minute de tratament. Pe tot parcursul vizitei la noi veti fi in siguranta, deoarece am implementat cu rigurozitate toate masurile necesare (inclusiv cele de igiena) unei sedinte de salinoterapie fara cusur.

Ce activitati puteti face in timpul tratamentului cu sare?

La Salina by ABC, cei mici pot citi, se pot juca ori pot colora in timp ce primesc si un tratament sanatos prin inhalarea blanda, naturala a particulelor de sare. Ca adulti, va puteti bucura de efectele salinoterapiei in timp ce cititi o carte sau o revista, realizati un rebus sau va bucurati de Internet WiFi gratuit.

Totul este pregatit pentru ca timpul petrecut in salina sa fie cat mai bine folosit. Multi dintre cei care aleg sa vina la salina prefera chiar meditatia in timpul sesiunilor de terapie cu sare. Sentimentul de calm aduce un impuls sanatos pentru sistemul imunitar, iar stresul si anxietatea dispar.

Aveti grija de sanatatea dumneavoastra si a celor dragi, atat pe plan fizic, cat si emotional!

Galerie Foto

Call Now ButtonSună-ne acum!