Tel:  0742.745.367    Orar: L-V 09:00 - 21:00 S-D 09:00 - 15:00. Acum e închis!           youtube-icon facebook-icon twitter-icon twitter-icon

Copiii și salinoterapia

Copilul tău este cel mai prețios lucru pentru tine, dar știai că cristalele pure de sare sunt, de asemenea prețioase? Ele sunt prețioase pentru că vin din adâncul pământului și au fost exploatate manual, fără intervenția mașinilor. Salinoterapia sau terapia cu sare presupune inhalarea de micro-cristale de sare precum și obținerea unui strat subțire de sare pe piele și este complet sigură pentru copilul tău, fiind o metodă complementară de tratament, 100% naturală, fără efecte adverse.

Copiii și bolile respiratorii

Copiii sunt predispuse la boli respiratorii, deoarece sistemul lor respirator nu ajunge la dezvoltare completă până la vârsta de nouă ani. Prin urmare, acesta nu poate filtra alergenii din aer, poluare, sau virusuri precum la adulți. Adăugați la asta faptul că poluarea din mediul nostru este în creștere cu mai multe substanțe chimice și mai multă tehnologie. Inspirăm poluarea aerului de zi cu zi din cauza fumului de la vehicule, fabrici și coșuri de fum care pot avea efecte asupra sănătății respiratorii, atât pe termen scurt, dar și pe termen lung. Numărul de americani care au astm a crescut de la 20 milioane în 2001 la 25 milioane în 2009 și continuă să crească.

Păstrarea sănătății pentru copilul tău

Fie că micuțul tău are sau nu afecțiuni respiratorii, se poate bucura în continuare de beneficiile terapiei de sare. Salinoterapia este distractivă pentru copii, relaxantă, 100% naturală, fără substanțe chimice și nu cauzează efecte secundare. Sare de Himalaya pură ajută la reducerea inflamației, cantității de mucus, deschide pasajele înfundate în sistemele respiratorii superioare și inferioare, precum și eradichează alergenii din aer, microbii și bacteriile. În timp ce copiii citesc, colorează, sau se joacă în camera în care sunt inhalate particule de sare și primesc un tratament sănătos fără să îți dea seama!

 

Vă așteptăm împreună cu micuții voștri la o ședință demonstrativă gratuită, pentru a vă bucura de beneficiile salinoterapiei. Ședința demonstrativă gratuită se programează la 0733.809.377, în limita locurilor disponibile.

Distribuiti
Beneficiile educației acvatice în sezonul receCe trebuie să aduci în bagaj când vii cu bebe la clubul de înot?