Tel:  0742.745.367    Orar: L-V 09:00 - 21:00 S-D 09:00 - 15:00. Acum e închis!           youtube-icon facebook-icon twitter-icon twitter-icon

Cum inoata un bebe subacvatic?

Cum isi aduc parintii bebelusii la inot de la 4 luni? Nu sunt oare bebelusii conform perceptiei populare “ prea mici “ ?

Practica cursurilor acvatice pentru bebelusi este una populara si recunoscuta pentru avantajele ei in vestul Europei, in Romania insa, prea putin sunt cunoscute atuu-urile pe care cei mici le au in primele luni si pentru care ar trebui sa inceapa sedintele “subacvatice”.

Reflexul de scufundare este o reactie similara procesului de inghitire, cand epiglota inchide caile respiratorii, blocand intrarea apei in plamani. Bebelusii au acest reflex datorita perioadei de gestatie in care au “inotat” in lichidul amnionic din burtica mamicii in perioada sarcinii.

Este esential pentru dezvoltarea fara frica de apa si in siguranta ca bebelusul sa nu apuce sa prinda “teama” de apa si sa o asocieze cu un pericol, mai ales fiindca se poate exploata perioada in care inca detine acest reflex de scufundare.

Misiunea noastra a devenit sa protejam micutii si sa le oferim o experienta pozitiva in contact cu apa. Inca de la 4 luni le oferim sedinte individuale doar cu instructori empatici , jucausi si calificati. In acest fel am putut crea un mediu relaxant si distractiv in care cei mici sa deprina o abilitate esentiala pentru siguranta lor in piscine, cadita, la mare, oriunde in aproprierea apei.

Ne simtim impliniti cand putem contribui la informarea parintilor si cand ii putem ajuta pe cei mici in obtinerea unui cadou pe viata, inotul.

Va asteptam si pe voi impreuna cu cel mic sa va progamati SEDINTA GRATUITA si sa povestiti alaturi de comunitatea de parinti ABC experienta lor cu echipa noastra.

Recenzie: Acvatic Bebe Club sau cum copilul devine peste in apaCum să îți ajuți copilul să învingă teama de apă?