Tel:  0742.745.367    Orar: L-V 09:00 - 21:00 S-D 09:00 - 15:00. Acum e închis!           youtube-icon facebook-icon twitter-icon twitter-icon

Ofera-i copilului tau un stil de viata sanatos

Toti parintii isi doresc copii plini de energie, in forma, sanatosi si fericiti, motiv pentru care este important sa fie obisnuiti cu obiceiuri sanatoase timpurii – inclusiv practicarea si implicarea intr-un sport.

Educatia acvatica este un sport care poate fi inceput la varsta foarte frageda (4 luni), care se va transforma mai tarziu in inot,  un sport pe care il poti practica pana la o varsta inaintata.

Este, de asemenea, singurul sport care antreneaza inima, plamanii si toti muschii in corpul nostru, fara efecte secundare. Inot este sportul perfect pentru a ajuta copilul sa isi dezvolte abilitatile motorii (pentru bebelusi) si coordonarea (pentru copil mai mari).

Dupa ce copilul castiga incredere in apa, este probabil ca ei sa inoate toata viata. Inotul este sportul perfect pentru intreaga familie.

Ca parinti, este datoria noastra sa ii obisnuim pe copii cu sportul si sa evitam astfel problemele de sanatate cauzate de cresterea in greutate sau sedentarism care pot aparea mai tarziu.

Educatia acvatica este usoara, dar eficienta, cu multa distractie si zambete. Deci, haideti sa incepem sa ii invatam pe copiii nostri cum sa fie in forma si sanatosi si sa se bucure de fiecare clipa!

La Acvatic Bebe Club copii cu varste intre 4 si 36 de luni au posibilitatea sa experimenteze o sedinta demonstrativa de educatie acvatica, cu instructor individual, pentru a descoperi prin jocuri amuzante si muzica, bucuria deplasarilor independente in mediul acvatic. Participarea este gratuita IN BAZA PROGRAMARII ANTERIOARE si a prezentarii avizelor medicale, in limita locurilor disponibile.

 

Distribuiti
La Acvatic Bebe Club te asteapta invitatia demonstrativa GRATUITA de educatie acvatica!Aspecte importante in alegerea unui loc in care bebe inoata
Programeaza acum

Sedinta gratuita

a micutului tau!

0742 745 367

Educatie acvatica
Super Bebe

Stimularea reflexelor primare, prin acceptarea prizelor si pozitionarilor specifice

Distribuiti
Micul Cercetas

Perioada in care micutul va cunoaste independenta in miscare

Distribuiti
V.I.P

Perioada de pregatire-initiere inot

Distribuiti
Expert

Distribuiti
Invatarea si consolidarea procedeelor specifice inotului

Distribuiti