Tel:  0742.745.367    Orar: L-V 09:00 - 21:00 S-D 09:00 - 15:00. Acum e închis!           youtube-icon facebook-icon twitter-icon twitter-icon

Aspecte importante in alegerea unui loc in care bebe inoata

Educatia acvatica si, mai tarziu, inotul reprezinta o sursa garantata de buna dispozitie pentru copil. Dar trebuie sa fim intotdeauna atenti la germenii si bacteriile care pot aparea in piscinele la care ne ducem copiii. Este foarte important sa tinem cont de cateva aspecte esentiale in alegerea unui astfel de loc si sa nu cadem in plasa unor cluburi de  inot care ofera un tarif mai mic, dar organizeaza pana si pool party-uri in locurile in care bebelusii nostri ar trebui sa fie in deplina singuranta din toate punctele de vedere.

Analizele necesare

Este foarte important sa alegem locuri in care ne sunt solicitate analizele medicale, atat pentru copii, cat si pentru parintii care ii insotesc pe micuti in apa. Astfel, vom avea certitudinea ca toti cei care folosesc piscina sunt clinic sanatosi si excludem riscul oricarei imbolnaviri. De asemenea, valabilitatea analizelor este foarte importanta, iar aceasta nu trebuie sa depaseasca 2 saptamani.

Modul in care se face dezinfectia apei

De cele mai multe ori, piscinele sunt curatate cu clor, din motive financiare. Acest mod de curatare are ca efect un miros pregnant, deranjant, care poate fi periculos pentru copiii foarte mici. La Acvatic Bebe Club dezinfectia apei se face printr-un sistem mixt de ozon si raze UV cu efect direct asupra calitatii si puritatii apei, care in acest mod nu are deloc miros de clor.

Temperatura si umiditatea

Este necesar sa acordam o atentie deosebita temperaturii si umiditatii din orice loc in care copilul nostru petrece mai mult de cateva minute. De aceea, la Acvatic Bebe Club există un sistem automat de dezumidificare ce asigura o reglare automata a umiditatii si temperaturii apei si aerului.

Pregatirea instructorilor

Nu este suficient sa stii sa inoti pentru a deveni instructor de educatie acvatica. Toti instructorii Acvatic Bebe Club au cunostiinte solide de psihologie a copilului si pedagogie si, pe langa acestea, niste calitati personale deosebite.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Va asteptam sa descoperiti un loc lipsit de orice risc pentru copilul vostru, in care il asteapta oameni dedicati, atenti si grijulii si in care cel mic se va intoarce cu placere de fiecare data!  În plus, la Acvatic Bebe Club copiii cu vârste între 4 și 36 de luni au posibilitatea să experimenteze o ședință demonstrativă de educație acvatică, cu instructor individual, pentru a descoperi prin jocuri amuzante și muzică, bucuria deplasărilor independente în mediul acvatic. Participarea este gratuită în baza programării anterioare și a prezentării avizelor medicale, în limita locurilor disponibile. Programările se pot realiza la 0742745367.

Distribuiti
Ofera-i copilului tau un stil de viata sanatosSiguranta in apa
Programeaza acum

Sedinta gratuita

a micutului tau!

0742 745 367

Educatie acvatica
Super Bebe

Stimularea reflexelor primare, prin acceptarea prizelor si pozitionarilor specifice

Distribuiti
Micul Cercetas

Perioada in care micutul va cunoaste independenta in miscare

Distribuiti
V.I.P

Perioada de pregatire-initiere inot

Distribuiti
Expert

Distribuiti
Invatarea si consolidarea procedeelor specifice inotului

Distribuiti