fbpx

Carmen Dumitru

Fondator și Manager

Ideea unui spațiu care să îmbine joaca cu dobândirea unor abilități esențiale și pentru toată viața mi-a venit atunci când am căutat un astfel de loc pentru fetița mea cea mare. Posibilitățile erau limitate, mai ales pentru un copil foarte mic. În calitate de mamă, am căutat să ofer celor două fetițe experiențe pozitive, care să le aducă amintiri plăcute, pline de iubire, empatie și învățăminte.

Aceleași lucruri le-am urmărit cu prioritate când ne-am decis să deschidem Acvatic Bebe Club, pornind de la spațiul generos și accesibil, amenajarea prietenoasă, centrată pe nevoile și preferințele copilului, asigurând un mediu cald, curat și plin de culoare. O prioritate a fost, de asemenea, formarea unei echipe de instructori cu o înaltă calificare profesională, dar care, dincolo de aceasta, să aibă în comun câteva lucruri: empatia, dragostea pentru copii, capacitatea de a transpune noțiuni teoretice în joc și răbdarea.

În echipa ABC am cooptat pe lângă instructori de înot, personal medical, psihologi, specialiști alături de care am elaborat o metodă de predare care s-a dovedit un succes pentru cei peste 2.500 de copii care ne-au trecut pragul. Mai multe despre aceasta, puteți afla AICI.

De asemenea, pe lângă educație acvatică, ABC a fost gândit ca un spațiu care să ofere servicii complementare: salinoterapie, kinetoprofilaxie.

Toți acești factori au contribuit la crearea unui spațiu dedicat educației acvatice, unde părinții și copiii care ne trec pragul reușesc să beneficieze de avantajele diverse ale acestui program orientat în direcția stimulării complexe, ținând cont de dezvoltarea fiecărui copil și de posibilitățile sale morfo-funcționale și psiho-sociale.

Vă invit cu drag să ne cunoaștem și să faceți parte din familia ABC!

Echipa ABC de profesioniști inimoși