Termeni si conditii de programare si efectuare a Ședintei Genesis:

  1. Garantarea unei programari pentru sedinta genesis se poate face de catre club doar in baza primirii confirmarii de plata (in maxim 48 de ore de la trimiterea facturii)
  1. Accesul la sedinta genesis se poate face doar in baza prezentarii avizului medical, a copiei dupa carnetul de vaccinari si a echipamentului dedicat (pampers de apa, slip/costum de baie, prosop, papucei pentru spatii umede).
  2. Parintii NU pot sta pe marginea piscinei pe durata desfasurarii lectiei fara acordul instructorului
  3. Accesul in apa a unui parinte se poate face doar in baza prezentarii actelor medicale solicitate de club
  4. In cazul absentei,  sedinta se mai poate reprograma o singura data, doar daca s-a respectata una din conditii: s-a anuntata absenta cu 24 de ore inainte de ora programarii sau absenta se motiveaza medical in baza unui aviz de la doctor (exclus reteta)
  5. Daca stiti ca bebelusul dvs are o preferinta pentru a fi in preajma unui baiat sau a unei fete instructor, va rugam sa ne precizati si vom tine cont de acest lucru in masura in care exista disponibilitate in program
  1. Va rugam sa ne anuntati daca intentionati sa vina mai multi adulti insotitori cu dvs. In functie de gradul de ocupare din club si contextul pandemic receptia va confirma posibilitatea prezentei. Pentru conditii de siguranta ne rezervam dreptul de a accepta doar un adult insotitor.
  2. In cazul in care bebelusul dvs se confrunta cu diverse provocari fizice, locomotorii sau in spectru autism (adhd) va rugam sa precizati cu prioritate acest lucru receptiei pentru a va oferi pozitiile disponibile la instructori ce au experienta in acest sens