Tel:  0742.745.367    Orar: L-V 09:00 - 21:00 S-D 09:00 - 15:00. Acum e închis!           youtube-icon facebook-icon twitter-icon twitter-icon

ABC: 6 ani de Profesionalism, Dragoste si Dedicare pentru educatia acvatica

Cum stii ca esti in locul potrivit pentru a-i oferi primele experiente si amintiri bebelusului tau?

 

Cea mai importanta misiune pe care ne-am asumat-o la ABC a fost sa cream un mediu ideal pentru dezvoltarea armonioasa a celui mic. Nu a fost si nu este usor sa continuam sa ne imbunatatim in fiecare zi pentru a oferi cele mai inalte standarde pentru cei mici, dar aceasta reprezinta misiunea ABC. Evolutia ABC in cei 6 ani de activitate vi-l atribuim in egala masura voua, tuturor parintilor care ne-au sustinut si care au avut incredere in noi pana in prezent. Suntem mandri de relatia pe care am reusit sa o construim impreuna, fiind o mare familie, unita in dorinta de a le oferi bebelusilor dragoste si dedicare in parcursul lor acvatic.

Care este reteta noastra de succes?

 

  1. O comunitate de parinti loiala educatiei acvatice

 

Fiecare echipa are nevoie de un liant pe baza caruia sa construiasca lucruri frumoase. Al nostru este reprezentat de increderea si loialitatea pe care ni le-ati oferit la fiecare pas.Stim ca decizia dvs. de a investi in educatia alternativa a celui mic nu este una usoara sau lipsita de obstacole. Educatia acvatica necesita un timp de acomodare, iar gradul de implicare al bebelusilor in dezvoltarea abilitatilor acvatice depinde de un efort sustinut din partea parintilor. Ne bucuram sa avem o comunitate de parinti care ne sustine si ne apreciaza contributia in educatia celor mici! Marturie la acest lucru stau cele peste 300 de aprecieri de 5* pe care suntem onorati ca le-am primit de la cei care ne-au fost clienti sau doar ne-au vizitat pentru sedinta GRATUITA  a bebelusilor lor.

 

  1. Feedback-ul oferit in cei 6 ani de activitate

 

Suntem norocosi sa avem feedback constant legat de experienta  pe care o oferim!

Timpul pe care clientii nostri l-au investit in cresterea calitativa a serviciilor pe care le oferim a reprezentat un atu care ne-a diferentiat si personalizat activitatea. ABC a pornit inzestrat cu oameni minunati si profesionisti, dar care fara indrumarea parintilor, nu ar fi reusit sa devina si sa se mentina clubul preferat al bebelusilor si parintilor acestora. Sfaturile legate de comunicare, modul de gestiune al situatiilor imprevizibile, observatii constructive si recomandarile primite au facut din Acvatic Bebe Club un loc special, intim si relaxant, unde cei mici pot invata in siguranta ABC-ul educatiei acvatice.

Va incurajam sa nu va opriti din a ne scrie si a ne oferi feedback constant pentru a construi impreuna o experienta minunata ori de cate ori cei mici doresc sa ne revada. (Contactati-ne oricand pe pagina de Facebook ABC)

 

  1. Functia de ambasador al brandului

 

Increderea pe care un parinte o are atunci cand decide sa inceapa sedintele de educatie acvatica este esentiala pentru dezvoltarea unei relatii de intelegere si a unei comunicari productive pe termen lung. Ne bucuram sa stim ca ne putem baza pe o o comunitate care a empatizat cu modul de functionare al echipei ABC, oferindu-i educatiei acvatice importanta cuvenita. Recomandarea serviciilor noastre si promovarea calitatii pe care o oferim sunt unele dintre principalele atuuri prin care am reusit sa ne diferentiem de alte cluburi de profil. Fara suportul constant si loialitatea parintilor nu am fi putut sa construim ABC-ul de astazi. Suntem norocosi sa va avem drept parteneri in calatoria noastra!

 

Va multumim deoarece ne sustineti pasiunea pentru stimularea evolutiei precoce a celui mic, atat in ceea ce priveste inteligenta emotionala, cat si in asigurarea confortului fizic. Ne responsabilizeaza si in acelasi timp ne face o deosebita placere sa stim ca peste ani vom facem parte din amintirile celor mici, ca am avut un rol educativ dar si ca parteneri de joaca in anii copilariei lor.

  1.  
Distribuiti
Exista solutii la plansul bebelusului?EDUCATIA COPIILOR: Cum gasim un echilibru in era digitala?