Tel:  0742.745.367    Orar: L-V 09:00 - 21:00 S-D 09:00 - 15:00. Acum e închis!           youtube-icon facebook-icon twitter-icon twitter-icon

Acvatic Bebe Club – un club de inot de top dedicat sanatatii copilului tau

Inotul este unul dintre cele mai benefice sporturi care contribuie la dezvoltarea armonioasa si sanatoasa a copiilor, inca din primii ani din viata. Cu o arie vasta de activitati, clubul de inot pentru copii Acvatic Bebe Club isi dedica cursurile de educatie acvatica unei vieti echilibrate a copilului, prin cresterea sistemului imunitar sau imbunatatirea mobilitatii fizice si a comportamentului social.

 

Acvatic Bebe Club se afla in topul cluburilor de inot pentru copii din Bucuresti, fiind renumit pentru atentia deosebita si grija pentru confortul permanent al micutilor. Instructorii clubului de inot au o experienta indelungata in domeniu si daruire pentru tot ce inseamna sanatatea copilului. De aceea, toate sedintele de inot se desfasoara individual (instructor-copil) si sunt adaptate la ritmul de dezvoltare al fiecarui copil in parte.

Pentru copii este foarte important sa fie implicati intr-o activitate de grup, sa primeasca atentie si apreciere, sa fie incurajati si sa comunice permanent cu cineva de la care primeste indrumare. In acest fel, ei vor fi mereu motivati, le va creste increderea in propriile puteri, iar instructorii vor deveni constienti de stilul de invatare si de lucru al fiecarui copil. De aceea, Acvatic Bebe Club recomanda aceste tipuri de sedinte individuale de inot, avand scopul de a oferi intelegere si incredere copiilor prin intermediul inotului.

Cursurile clubului de inot Acvatic Bebe Club au un program personalizat, in functie de varsta si nevoile copilului, de la adaptarea la mediul acvatic, invatarea mecanismului de respiratie acvatica si invatarea plutirii, pana la invatarea primelor sarituri in apa si deplasarea subacvatica. Pentru cei care inca nu sunt hotarati daca inotul este cea mai buna solutie pentru copilul lor, Acvatic Bebe Club ofera o sedinta de inot demonstrativa, pentru copiii cu varste intre 4 si 36 de luni, cu instructor individual, pentru a descoperi beneficiile vaste ale educatiei acvatice pentru copii.

Pe langa beneficiile de ordin fizic, prin cresterea fortei si rezistentei musculare si a capacitatii pulmonare, sedintele de inot contribuie si la siguranta copilului. Pe masura ce copilul va creste, el va evolua din ce in ce mai mult, ajungand sa-si insuseasca acele conduite de siguranta in mediul acvatic si nu numai. Cursurile de inot oferite de Acvatic Bebe Club se dedica tocmai acestui tip de miscare, printr-o formare a copilului care tine de siguranta, incredere si confort total.

Ca un element de noutate printre cluburile de inot din Bucuresti, Acvatic Bebe Club propune parintilor un program la domiciliu, special pentru nou-nascuti. Acesta ajuta la intarirea sistemului imunitar, dezvoltarea sistemului cardiac si respirator, dar si la crearea unei stari de siguranta si incredere.

Va asteptam la Acvatic Bebe Club, o locatie de top in randul cluburilor de inot pentru copii din Bucuresti.

Distribuiti
Despre Salinoterapie cu Ramona Vitan, asistenta medicala la Salina by Acvatic Bebe ClubLa Acvatic Bebe Club te asteapta invitatia demonstrativa GRATUITA de educatie acvatica!
Programeaza acum

Sedinta gratuita

a micutului tau!

0742 745 367

Educatie acvatica
Super Bebe

Stimularea reflexelor primare, prin acceptarea prizelor si pozitionarilor specifice

Distribuiti
Micul Cercetas

Perioada in care micutul va cunoaste independenta in miscare

Distribuiti
V.I.P

Perioada de pregatire-initiere inot

Distribuiti
Expert

Distribuiti
Invatarea si consolidarea procedeelor specifice inotului

Distribuiti