Tel:  0742.745.367    Orar: L-V 09:00 - 21:00 S-D 09:00 - 15:00. Acum e închis!           youtube-icon facebook-icon twitter-icon twitter-icon

Siguranta in apa

Fondată în 1966 de către Dr. Harvey Barnett, Infant Swimming Resources este acum lider mondial in industria în care a fost pionieră: lecții de înot de supraviețuire pentru sugari și copii de vârstă mică.

În spatele acestei idei stă însă, o poveste tragică. La vârsta de 18 ani, Harvey a venit acasă de la locul de muncă unde lucra ca salvamar și l-a găsit pe copilul vecinului său înecat în câțiva zeci de centimetri de noroi și apă într-un canal de drenaj. Ca răspuns la această tragedie, Dr. Harvey Barnett și-a dedicat cariera academică și profesională pentru dezvoltarea unei metode sigure, fiziologice și psihologice de predare a abilităților de care ai nevoie pentru supraviețuirea unui accident acvatic pentru sugari și copii mici.
img_5537
Astăzi, misiunea lor este fundamentul a tot ceea ce fac și este forța motrică din spatele angajaților ISR, instructorilor, dar și a partenerilor. Ei sunt de părere că prevenirea cu succes a principalei cauze de deces pentru copiii de sub 4 ani în SUA necesită un efort imens de instruire, pregătire profesională și pasiune. Ei consideră că în centru oricărui program este însuși copilul, care trebuie înțeles și al cărui ritm de învățare trebuie respectat.

img_5387

La Acvatic Bebe Club încercăm să ne aducem aportul asupra deprinderii unor abilități esențiale pentru cei mici, oferindu-le astfel un Cadou pe viață! Prin programele de educație acvatică începute încă de la vârste foarte fragede, copiilor li se va părea complet natural să se miște în apă și să se bucure de frumusețea acesteia în deplină siguranță!

Haideți să creăm un parteneriat de încredere pentru dezvoltarea armonioasă și siguranța în mediul acvatic a copiilor noștri!

Iar în cadrul clubului nostru avem onoarea de a vă invita la o ședință demonstrativă gratuită de educație acvatică, destinată copiilor între 4 și 36 luni în care veți discuta cu unul dintre instructorii noștri și veți afla despre obiectivele noastre și garanțiile oferite de Acvatic Bebe Club. Vă așteptăm cu drag!

img_5370

Distribuiti
Aspecte importante in alegerea unui loc in care bebe inoataCand si cum aleg locul ideal pentru lectiile de educatie acvatica?
Programeaza acum

Sedinta gratuita

a micutului tau!

0742 745 367

Educatie acvatica
Super Bebe

Stimularea reflexelor primare, prin acceptarea prizelor si pozitionarilor specifice

Distribuiti
Micul Cercetas

Perioada in care micutul va cunoaste independenta in miscare

Distribuiti
V.I.P

Perioada de pregatire-initiere inot

Distribuiti
Expert

Distribuiti
Invatarea si consolidarea procedeelor specifice inotului

Distribuiti