fbpx

Ce este nou la ABC?

DespreNoi_4
În curând

Acvatic Bebe Clubîn Primăverii

Dragii noștri,
 
Cu mari emoții, dar mai ales cu entuziasm și nerăbdare, vă anunțăm că în aceasta toamnă vom deschide al 2-lea club de educație acvatică din rețeaua Acvatic Bebe Club. 
Noul club de înot pentru copii este situat în zona Aviatorilor – Primăverii, pe strada Pictor Barbu Iscovescu nr 19, la 5 minute de metrou Aviatorilor.
Acvatic Bebe Club 2, sau ABC 2, cum ne place să-l alintăm, este un proiect de suflet care a fost conturat în mintea noastra de câțiva ani. În ciuda incertitudinii și greutăților care au marcat această perioadă, acest proiect ne întărește ideea că orice criză aduce și oportunități și că daca nu renunți la visele și proiectele tale, acestea pot deveni realitate chiar când nu te aștepți.
 
Ca și ABC 1, noul club de educație acvatică este gândit ca un spațiu intim și confortabil, cu excepțională atenție la detalii și în care grija pentru siguranța și sănătatea celor care ne trec pragul definește fiecare decizie și actiune, în fiecare zi. 
 
Alături de o echipa de profesioniști (arhitecți, ingineri, designeri), dar și analizând în detaliu feedback-ul părinților, al copiilor și al instructorilor din cei peste 8 ani de experiență în educație acvatică pentru bebeluți și copii mici, am creat un spațiu în care cei mici sunt stimulați să își dezvolte dorința de explorare și în care le încurajăm joaca și pasiunea pentru mediul acvatic. 
Copiii înscriși la primul nostru club ne-au ajutat enorm în conturarea noului concept de spațiu. Ei ne-au răspuns la întrebări despre cum vor ei să arate acest nou club de înot și ce își doresc să găsească aici. Le mulțumim tuturor pe aceasta cale și îi asigurăm că am ținut cont de răspunsurile și viziunea lor. Ce a ieșit, vom descoperi împreună în această toamnă. 
Nu vrem să dezvăluim mai multe deocamdată. Vă vom ține însă la curent cu noutățile și, de îndată ce porțile se vor deschide, vă așteptăm la noul Acvatic Bebe Club din zona Dorobanți -Primăverii.
 
Cu drag pentru bebelusii acvatici,
Echipa Acvatic Bebe Club

Ce oferim

Studiile spun că participarea la lecțiile de înot poate reduce riscul de înec al copiilor cu vârsta cuprinsă între 1 și 4 ani cu 88%.

Metoda ABC

Obiective

Garanția ABC

Instructorii noștri, prin pregătirea lor profesională și empatia față de copii, stimulează curiozitatea și creativitatea fiecăruia, printr-un plan de lucru personalizat, adaptat în permanență ritmului de evoluție al fiecărui copil.

Planul fiecărei ședințe de înot urmează o structura clară, în trei părți, cu accent pe activități simple, concepute cu atenție de o echipa de psihologi.

Prin joc, copilul învață mișcările, imită ce vede în jur, și tot prin joc se creează atmosfera de destindere, de încredere și de siguranță de care are nevoie pentru a începe procesul de învățare.

Instructorii noștri comunică în permanență cu părinții, cu privire la obiectivele și așteptările personale, modalitatea de predare, dar și personalitatea fiecărui copil.

Lecțiile de înot pentru bebeluși și copii de la ABC au în vedere îndeplinirea următoarelor obiective:

Suntem încrezători în metoda și în echipa Acvatic Bebe Club, prin urmare garantăm succesul lecțiilor de înot.

Astfel, orice bebeluș care începe programul de educație acvatică înainte de vârsta de 6 luni, cu o frecvență săptămânală, va dobândi următoarele abilități:

  • De a face imersii (scufundări) succesive până la vârsta de 12 luni
  • De a se deplasa independent cu ajutorul obiectelor plutitoare până la vârsta de 18 luni
  • De a se deplasarea independent pe o lățime de bazin până la vârsta de 30 luni
  • De a dobândi tehnica primului procedeu de înot până la 4 ani
În caz contrar, ABC oferă gratuitate până la dobândirea acestora.

Abonează-te la Newsletter pentru a primi noutăți privind reducerile dedicate deschiderii noului club
Descoperă prima carte despre educația acvatică din România!

Blog

8 martie 2021

Pyjama Days: educație acvatică… în pijama

De 9 ani, suntem dedicați educației acvatice și căutam mereu modalități inedite de a-i...

2 martie 2021

Părerea psihologului: importanța rutinei pentru copilul mic

Contextul actual face ca rutina să fie tot mai greu de păstrat pentru cei mici. Grădinița...

29 septembrie 2020

10 reguli esențiale de protecție anti-COVID când mergi cu bebe la înot

Trecem cu toții printr-o perioadă încă dificilă, în care este esențial să continuăm să fim...